HK Levice s.r.o. vs. Modré krídla Slovan

HK Levice
2 3
Modré krídla Slovan
Streda 12.01.2022, 17:00 32. kolo ZŠ Levice

Dnes súboj v Leviciach

Duel o dôležité body je na programe v Leviciach, ku ktorým zavítajú naše bratislavské Modré krídla. Tabuľkových susedov od seba delí sedem bodov, domáci by sa z jedenásteho miesta víťazstvom radi priblížili. Krídlam však hrá do kariet bilancia vzájomných súbojov z tejto sezóny, v ktorých si pripísali dva trojbodové zisky. 

V tíme Levíc je najproduktívnejším hráčom 42-ročný center prvého útoku Jozef Mihalík, ktorý zaznamenal už 21 asistencií, ku ktorým pridal 5 gólov. Najlepším strelcom je s 9 gólmi Róbert Huna, známy hráč z extraligového pôsobenia. V bráne sa striedajú mladíci Juraj Beržinec (92,15%) a Roman Rychlík (89,80%).

Modré krídla v posledných piatich zápasoch dokázali zvíťaziť len raz nad tímom z Humenného. Odohrali však vyrovanané zápasy s tímami z horných poschodí tabuľky (Žilina, Martin, Topoľčany). Chuť a dôležité body budú chcieť získať v dnešnom zápase s Levicami. Do zostavy by mali zasiahnuť viacerí hráči, ktorí majú skúsenosti s A tímom HC SLOVAN (Urbánek, Šotek, Preisinger, Bezák či posila z Popradu Daniel Demo).

Zápas začína o 17:00 na zimnom štadióne v Leviciach. 

 

 

Fotogaléria