Modré krídla Slovan vs. MŠK Žiar nad Hronom

Modré krídla Slovan
2 7
HK MŠK Indian Žiar nad Hronom
Piatok 07.01.2022, 18:00 31. kolo Zimný štadión Vladimíra Dzurillu

Dnes súboj s tabuľkovým susedom

V prvom zápase v roku 2022 Modré krídla neuspeli na ľade Martina, keď nedokázali skórovať a odišli s prehrou 0:3. Napraviť chuť si budú chcieť dnes proti tabuľkovému susedovi zo Žiaru nad Hronom. Krídla nastupujú ''doma'' v Ružinove, keďže na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu prebiehajú prípravy na ME v hádzanej mužov. V prebiehajúcej sezóne nastúpili proti sebe mužstvá dvakrát, pričom v oboch prípadoch sa z výhry 3:2sn a 5:3 radovali Modré krídla. 

V tíme dnešného súpera sa najviac bodovo darí Martinovi Jakúbekovi, ktorý nazbieral dovedna 18 bodov (5+13). Najlepším strelcom klubu zo stredného Slovenska je s desiatimi gólmi Lukáš Lunter, krotý má za sebou štarty v extraligovej Banskej Bystrici a v tejto sezóne jeden zápas za HKM Zvolen. Hosťom chýba bývalý líder produktivity Žiaru Jozef Mihálik, ktorý už oblieka dres Levíc. Dvojica najproduktívnejších obrancov Pač a Anderson nazbierali doteraz 11 bodov. 

V Modrých krídlach je na prvom mieste štatistík útočník Dušan Kľučiar s 31 bodmi. V posledných zápasoch sa darilo útočníkovi Petriskovi. V bráne sa strieda dvojica mladíkov Beke, Noskovič. Koho z trojice postaví hlavný tréner do brány, zistíme približne hodinu pred zápasom po zverejnení zostáv.

Zápas začína o 18:00 na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu.

Fotogaléria