Modré krídla Slovan vs. HK Skalica

Modré krídla Slovan
4 3
HK iClinic Skalica
Streda 08.12.2021, 18:00 23. kolo Arena Ondreja Nepelu

Krídla privítajú hostí zo Skalice

Modré krídla okupujú deviate miesto v 1. Slovenskej hokejovej lige, len dva body za Trnavou. Dnešný súper HK iClinic Bratislava bojuje o tie navyššie priečky, keď strácajú na prvú Žilinu tri body. Každý z oboch mužstiev bude teda pomýšlať na víťazstvo v zápase.

Výkony Skaličanov z posledných zápasov boli ako na hojdačke a výhru striedala prehra. Po víťazstve na ľade Dubnice v ostatnom kole by sa im tak proti Modrým krídlam nemalo dariť. V tejto sezóne sa Skalici už dvakrát podarilo zvíťaziť, hoci prvý vzájomný duel rozhodlo až predĺženie. Modré krídla však nedajú svoju kožu lacno. V ostatnom zápase proti Považskej Bystrici nestrelili ani gól a v nadchádzajúcom stretnutí by si radi opäť užili chuť víťazstva.

Bodovým lídrom hostí, ale aj celej súťaže, je útočník Daniel Štumpf, ktorý v 23 zápasoch nazbieral až 46 bodov (22+24). Výborné výkony zaznamenáva aj dvojička z útoku Richard Nemec s 37 bodami. Druhým najproduktívnejším nahrávačom Sklaice je bývalý hráč HC SLOVAN Bratislava Martin Hujsa s 21 asistenciami. V bráne dostáva najväčší priestor 20 ročný Dávid Borák s 93,41% úspešnosťou zákrokov. 

V tíme Modrých krídel je stále najproduktívnejším útočník Dušan Kľučiar s 28 bodmi (15+13). Zlepšenú formu vykazuje aj útočník Patrik Danišovský so 16 bodmi. V bráne nastúpil v poslednom zápase Richard Noskovič. Zápas predtým odchytal čisté konto Samuel Hlavaj. Ádam Beke sa dobrými výkonmi dostal do výberu reprezentácie do 20 rokov.

Zápas začína o 18:00 hod.

Fotogaléria