MŠK Žiar nad Hronom vs. Modré krídla Slovan

HK MŠK Indian Žiar nad Hronom
2 3
Modré krídla Slovan
Piatok 26.11.2021, 18:00 20. kolo Slovalco Aréna Žiar nad Hronom

Krídla cestujú do Žiaru nad Hronom

V poslednom zápase krídla neuspeli na domácom ľade, keď s Martinom prehrali 2:5. Tréner Rudolf Jendek prizvukoval hráčom disciplínu a bojovnosť, ktorá mu v zápase s Martinom chýbala. Do Žiaru nad Hronom cestujú Modré krídla s cieľom vyhrať a znížit bodový náskok na svojho tabuľkového suseda. Domáci však určite pomýšľajú na víťazstvo, ktoré by ich ponechalo v blízkom kontakte s prvou osmičkou tabuľky 1. SHL. Modré krídla v prvom vzájomnom zápase uchmatli body po výhre 5:2. Domáci sa budú snažiť prerušiť sériu prehier.

Lídrom produktivity domácich je center prvého útoku Jozef Mihalík so 17 bodmi. Na konte má 14 asistencií a je tak dvorným nahrávačom útočníkom Lukášovi Lunterovi (10 gólov) a Nicolasovi Gašparovi (5 gólov). V bráne dostáva najčastejšie príležitosť mladý 21-ročný Matej Šimo s gólovým priemerom na zápas 2,56 a úspešnosťou 92,17%. 

V krídlach sa v poslednom zápase opäť presadil útočník Dušan Kľučiar, ktorý má na konte už 23 bodov (13+10). Za ním nasledujú traja jedenásťbodoví Uram, Škultéty, Danišovský. V bráne sa strieda trojica mladíkov Beke, Noskovič, Hlavaj. Koho z trojice postaví hlavný tréner do brány, zistíme hodinu pred zápasom po zverejnení zostáv.

Zápas začína o 18:00, sledovať môžte na hockeyslovakia.sk.

 

 

Fotogaléria