VLCI Žilina vs. SLOVAN Bratislava B

VLCI Žilina
4 3
Modré krídla Slovan
Streda 03.11.2021, 17:30 14. kolo Niké Aréna Žilina

Krídla po dobrom výkone vezú bod zo Žiliny

ŽILINA - MODRÉ KRÍDLA SLOVAN 4:3sn (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)

Góly: 14. Skladaný (Petran, S. Rehák), 38. A. Sloboda (Safaralejev, Mikula), 60. Sloboda (Safaralejev, Šmída), rozh. náj. Skladaný – 18. Klučiar (Preisinger, Škultéty), 30. Škultéty (Petriska, Klučiar), 37. D. Jendek (Ožvald, Kundrik)

Rozhodovali: Vido – Šebeň, Hanko

Vylúčení: 5:5

Presilovky: 1:1

Oslabenia: 0:0

Strely: 41:31

214 divákov.

Žilina: Mikoláš - Hřebíček, A. Sloboda, Drtina, J. Nahálka, Petran, J. Kocúr, Myšiak, M. Chatrnúch – Š. Petráš, Jakubík, Cíger – Koyš, Šmída, Safaralejev – S. Rehák, Markovič, Mikula – Lopušan, Skladaný, Macek. Tréner: Stanislav Škorvánek st.

Modré Krídla Slovan: Beke - Hauser, Krakovský, Škultéty, Verčík, Luža, Fatul, Parobek, M. Ejem – Klučiar, Preisinger, Danišovský – Ožvald, D. Jendek, Kundrik – Lukošik, R. Petráš, J. Uram – Bubica, Petriska, Lepskii.

Ja by som chcel poďakovať chlapcom za výborný výkon v tomto zápase. Naplnili to, čo sme si predsavzali. V podstate dodržali všetky systémové veci, ktoré sme si pred zápasom prešli. Dnes tam bolo obrovské nasadenie a myslím, že aj padli pekné góly.

Na konci to bolo aj o šťastí, ale myslím si, že tá remíza bola zaslúžená, pretože Žilina v závere naozaj tlačila svojimi skúsenými hráčmi. Z mojej strany chlapcom patrí naozaj obrovská vďaka - tie nájazdy sú už len lotéria. Dnes to však bol pre nás veľmi ťažký deň, keďže sme sa pred zápasom dozvedeli tú nešťastnú správu, ktorá zasiahla aj chalanov. Niektorým sa preto veľmi ťažko nastupovalo na zápas.

Rodine Borisa Sádeckého vyjadrujem úprimnú sústrasť,vyjadril sa po zápase hlavný tréner Rudolf Jendek.
 

Fotogaléria