Modré krídla Slovan
4 1
HK Gladiators Trnava
Nedeľa 24.10.2021, 14:00 13. kolo Arena Ondreja Nepelu

Ďalšia výhra pre Modré krídla

Modré Krídla Slovan – HK Gladiators Trnava 4:1 (0:0, 3:0, 1:1)

Góly a asistencie: 26. Klučiar (Dej, Abaffy), 28. Dej (Fatul, Petriska), 34. Uram (Krakovský), 55. Krakovský (Petriska, Abaffy) – 48. Okoličány (Schmidt)

Modré Krídla Slovan: Beke (Noskovič) – Krakovský, Hauser, Verčík, Škultéty, Fatul, Ejem, Luža – Klučiar, Uram, Kundrík – Jendek, Petráš, Ožvald – Lepskii, Dej, Petriska – Abaffy

HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Kliment, Schmidt, Rašin, Semaňák, Vuorijärvi, Hajda, Poldruhák – Okoličány, Kukumberg, Šandor – Miklík, Holovič, Mrava – Antonov, Litavec, Jurák -

Rozhodca: Bachúrik – Ševčík, Rehák

strely: 47:42, vylúčení: 3:2, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 137 divákov

Zverenci Rudolfa Jendeka a Richarda Kapuša sú aktuálne v laufe. Zvíťazili štyrikrát v rade a v nedeľu ich čakal v domácom prostredí šiesty celok tabuľky Tipos SHL Gladiators Trnava. V jeho mužstve aj dvaja bývalí hráči HC SLOVAN Roman Kukumberg a Michel Miklík.

Prvá tretina duelu gól nepriniesla. Oba tímy držali brankári, na našej strane sa predstavil Ádam Beke v bráne Trnavy zase Juraj Hollý. Veľký krok za ďalšou výhrou urobili Modré krídla v prostrednej časti hry. V rozpätí ôsmych minút sa naši hráči presadili trikrát. Ako prvý skóroval Dušan Klučiar, už o necelé dve minúty sa radoval po strele František Dej. Gólový uragán uzavrel Jakub Uram.

Trnava sa v záverečnej tretine snažila skorigovať výsledok. Gól sa jej podarilo streliť v 48. minúte z hokejky Dávida Okoličányho, no to bolo z ich strany všetko. Skóre zápasu na 4:1 uzavrel v 55. minúte strelou z kruhu Luca Krakovský. Modré Krídla tak zvíťazili v piatom zápase v rade a v tabuľke psokočili už na šiestu pozíciu.

 

Fotogaléria