HK Spišská Nová Ves vs. SLOVAN Bratislava

HK Spišská Nová Ves
2 0
HC SLOVAN Bratislava
Utorok 15.02.2022, 18:00 38. kolo ZŠ Spišská Nová Ves

Slovan cestuje do Spišskej Novej Vsi

Posledné meranie síl s extraligovým nováčikom dopadlo úspešnejšie pre nášho dnešného súpera, keď ešte 20. decembra prerušil našu desaťzápasovú víťaznú sériu víťazstvom z posledných sekúnd 4:3. Celkovo v troch doterajších vzájomných zápasoch sme raz vyhrali a dvakrát sa z víťazstva radoval náš súper. Po dnešnom skorom rannom tréningu odcestovali hráči Slovana smer východ Slovenska, kde budú chcieť nadviazať na predchádzajúce víťazstvo v Trenčíne.

Po odčítaní bodov figurujeme momentálne na druhom mieste Tipos Extraligy bod za Zvolenom, avšak na konte máme o jeden odohratý zápas menej. Spišška Nová Ves po nepresvedčivom úvode ligy momentálne predvádza zlepšené výkony, ktoré pomohli ''rysom'' k vzostupu postavenia v tabuľke. Po 39. kolách figurujú s 55 bodmi na siedmom mieste len o skóre za šiestym Popradom.

Zverenci trénera Mosnára v poslednom zápase zdolali majstrovský Zvolen 3:0. Poslednou posilou po odchode najproduktívnejšieho obrancu Matta Petgravea je slovinský obranca Matic Podlipnik, ktorý je známy bratislavským fanúšikom z pôsobenia v Slovane v sezóne 2019/2020. Lídrom produktivity Spišiakov je tak útočník Matej Giľák s 27 bodmi (15+12).

V bráne Spišskej Novej Vsi dostába najväčší priestor Marcel Melicherčík s 93,47% úspešnosťou zákrokov, ktorý len pred pár dňami podpísal predĺženie zmluvy. Dvojku v tíme zastáva Filip Surák (87,18%).

Zápas začína o 18:00 hod. Priamy prenos na SPORT1.

Fotogaléria