HKM Zvolen vs. SLOVAN Bratislava

HKM Zvolen
7 1
HC SLOVAN Bratislava
Piatok 04.02.2022, 17:30 36. kolo ZŠ Zvolen

Slovanu nevyšiel zápas vo Zvolene

HKM Zvolen - HC Slovan Bratislava 7:1 (4:1, 2:0, 1:0)

Góly: 1. Jedlička (Roy, Krieger), 4. Jedlička (Saracino), 12. Török (Mikúš, Stupka), 20. Török (Stupka) - 11. Preisinger (Yogan, Harris), 21. Krieger (Osterberg), 35. Jedlička (Kotvan, Mikúš), 41. Leskinen (Krieger, Roy) - 11. Preisinger (Yogan, Harris). Rozhodovali: Novák, Krajčík - Durmis, Valo, vylúčení: 2:3 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 1237 divákov. Zmeny: 4. Hlavaj namiesto Windsora (Slov.)

Zvolen: Trenčan - Hain, Kotvan, Roy, Djakov, Kubka, Hraško, Meliško - Puliš, Saracino, Jedlička - Osterberg, Krieger, Leskinen - Török, Mikúš, Stupka - Chlepčok, Marcinek, Csányi

Slovan: Windsor (4. Hlavaj) - MacKenzie, Golian, Valach, Breton, Maier, Sersen, Beňo - Gašpar, Rapuzzi, Yogan - Jääskeläinen, Harris, Fominych - Sukeľ, Kytnár, Matoušek - Belluš, Preisinger, Šotek

Domáci mali ideálny vstup do zápasu a zaskočili Slovanistov, ktorým chýbal produktívny útočník Haščák. Brankár Slovana Windsor prvýkrát inkasoval už v 48. sekunde, keď ofenzívnu akciu obrancu Roya zakončil Jedlička - 1:0. Po druhom Jedličkovom góle prenechal miesto Hlavajovi. V 11. minúte sme si vytvorili tlak a na konci ofenzívneho snaženia bol Preisinger - 2:1. Kontaktný gól nás však nenaštartoval, naopak, o necelú minútu sme inkasovali tretí gól, keď Hlavaja prestrelil Török - 3:1. V 17. minúte Hlavaj podržal tím po šanci Jedličku, ale 30 sekúnd pred koncom prvej tretiny inkasoval, keď ho druhýkrát v zápase prekonal Török - 4:1.

V druhej tretine sme sa chceli vrátiť do zápasu, ale ani jej úvod nám nevyšiel. Po strele Kriegera sme inkasovali piaty gól - 5:1. V 25. minúte sme sa už radovali z gólu Kytnára, ale rozhodcovia ho po porade neuznali. Rovnaký verdikt vyriekli aj v 34. minúte, keď Hlavaj spadol po kontakte Csányiho a nemohol zabrániť zakončeniu Leskinena. V 35. minúte Jedlička skompletizoval hetrik - 6:1.

Aj vstup do tretej časti mali Zvolenčania gólový, keď Krieger využil nedôraz hostí za bránkou a pretlačil puk za brankára Slovana - 7:1. V závere zápasu pribudlo viacero vylúčených, ale skóre sa už nezmenilo.

Fotogaléria