MHk 32 Liptovský Mikuláš vs. SLOVAN Bratislava

MHk 32 Liptovský Mikuláš
3 4
HC SLOVAN Bratislava
Nedeľa 21.11.2021, 17:00 18. kolo ZŠ Lipt. Mikuláš

Z Mikuláša vezieme nakoniec dva body

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - SLOVAN BRATISLAVA 3:4 PP (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)

Góly: 23. Obdržálek (Värttinen, Ventelä), 26. Kriška (Ventelä, Hovorka), 54. Paločko (Ilenčík, Mezovský), 65. MacKenzie (Harris) - 4. Yogan (Valach, Kytnár), 17. Harris (Yogan), 31. Jääskeläinen.

Rozhodovali: Smrek, Korba - Gegáň, Frimmel,

Vylúčení: 5:7 

100 divákov.

Liptovský Mikuláš: Kozel - Ventelä, Värttinen, Šepelev, Salija, Ilenčík, Mezovský, J. Nemec - Kriška, Hovorka, Obdržálek - Petráš, Walega, Jurík - Uhrík, Murček, Paločko - Haluška, Kalousek, Dunčko


Slovan Bratislava: Windsor - MacKenzie, Golian, Gachulinec, Sersen, Valach, Maier, Beňo - Takáč, Rapuzzi, Fominych - Gašpar, Harris, Jääskeläinen - Yogan, Kytnár, Matoušek - Šotek, Bezák, Sukeľ 

 

V drese domácich premiérovo nastúpil útočník Michal Murček, ktorého Liptáci získali na striedavé štarty z HK Martin. Hostia išli do vedenia v 4. minúte, keď brankár Kozel vyrazil strelu Valacha priamo pred pohotového Yogana - 0:1. Hostia mali v prvej tretine hru pod kontrolou, boli strelecky aktívnejší a prevahu potvrdili druhým gólom. Vylúčenie Walegu potrestal v 17. minúte Harris, ktorý tečoval Yoganovu prihrávku - 0:2.

Druhá tretina priniesla 8 menších trestov a aj vyrovnanie domácich na 2:2. Obdržálek v 23. minúte využil presilovku o dvoch hráčov, keď zužitkoval prihrávku Värttinena - 1:2. V 26. minúte vyšla Liptákom aj početná výhoda o jedného hráča, v ktorej Kriškova strela prešla za brankára hostí Windsora - 2:2. Krátko na to však za nedisciplinovanosť pykali aj domáci. Vylúčenie Paločka ešte prežili bez inkasovaného gólu, no po treste za veľa hráčov na ľade inkasovali gól od Jääskeläinena, ktorý využil zakrytý výhľad Kozela - 2:3. Aj ďalšie presilovky v druhej časti priniesli zaujímavé momenty, ale skóre sa v nich nezmenilo.

V tretej časti domáci vyrovnali na 3:3, hra sa tak predlžovala. V predĺžení, 22 sekúnd pred koncom, rozhodol o víťazstve HCSLOVAN Bratislava Matt MacKenzie.

Fotogaléria