Začal sa predpredaj na Winter Games

Dlho očakávaný hokejový sviatok "Winter Games", ktorého súčasťou sú tri extraligové zápasy českej a slovenskej najvyššej hokejovej súťaže, sa uskutoční v dňoch 13.-15. januára 2023 sa na Národnom futbalovom štadióne na Tehelnom poli v Bratislave.

Vyvrcholením podujatia bude tradičné slovenské hokejové derby HC SLOVAN Bratislava vs HC Košice v nedeľu 15. januára 2023 o 18:30 h. Ide o pôvodný zápas 24. kola Tipos extraligy, ktorý sa mal hrať teraz v piatok 9. decembra.

Držitelia všetkých typov permanentiek “HC SLOVAN 2022/23” majú tento zápas v cene svojej permanentky, ktorú si zakúpili pred touto sezónou. Voľnú vstupenku na tento zápas si budú môcť zaobstarať v rámci prednostného predaja od štvrtka 8. decembra 2022 od 14:00 h do nedele 18. decembra 2022 do 14:00 h. Pre permanentkárov HC SLOVAN Bratislava sú rezervované najlepšie sektory na futbalovom štadióne Tehelné pole nad stredovou čiarou ľadovej plochy, t.j. B204, B205, B206, B207 a B208.

Na uplatnenie predkupného práva so 100 %-nou zľavou bude možné počas 10-dňového obdobia prednostného predaja použiť link, ktorý permanentkári dostali v osobnom maili od ticketingového partnera podujatia spoločnosti Ticketportal. Pre pokračovanie v nákupe je potrebné sa prihlásiť do svojho účtu, resp. sa registrovať. Na uplatnenie 100 %-nej zľavy potom stačí vložiť do príslušného riadku 13-miestny čiarový kód, ktorý sa nachádza na rube permanentkovej karty HC SLOVAN 2022/23. Po vložení kódu si v daných sektoroch fanúšik vyberie svoje miesto a dokončí nákup. Cena vstupenky je 0,- EUR, nutné bude iba uhradiť archivačný poplatok vo výške 18 centov. 

Stručný postup prednostného nákupu je popísaný v priloženom dokumente.

Organizátori podujatia na čele s nositeľom idey Winter Games a zodpovedným koordinátorom Mariánom Bezákom pripravili pre fanúšikov Slovana aj ďalšie zvýhodnenie. Pri kúpe vstupenky na ktorýkoľvek z troch zápasov, vrátane zápasu HC SLOVAN vs HC Košice, budú môcť využiť zľavový kód na 10 %-nú zľavu z ceny vstupenky. Stačí keď pri online nákupe do políčka ZÁZNAM  pre uplatnenie zľavy vpíšu ZĽAVOVÝ KÓD a následne zadajú samotný kód. Ten im zašle Ticketportal samostatným mailom. V databáze fanúšikov Slovana sú všetci, ktorí si počas prebiehajúcej sezóny kúpili aspoň jednu vstupenku online na niektorý z doterajších domácich zápasov Slovana. Táto zľava je taktiež platná do nedele 18. decembra 2022 do 14:00 h. 

Aktuálne informácie o Winter Games 2023, vrátane sprievodného programu, sledujte priebežne na stránke podujatia: https://www.wintergames.sk/.

Akékoľvek otázky týkajúce sa predaja vstupeniek adresujte na ticketingového partnera podujatia: hotline@ticketportal.sk. HC SLOVAN Bratislava nie je organizátorom podujatia, ani predajcom vstupeniek na tieto zápasy.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar