V príprave Slovan proti Modrým krídlam

V úvodnom prípravnom zápase si zmerajú sily HC SLOVAN Bratislava proti svojej rezerve Modré krídla Slovan.

Obe mužstvá nastúpia na vzájomný zápas z plnej prípravy. Ide o neoficiálny modelovaný zápas, v ktorom tréneri dajú zrejme príležitosť všetkým hráčom, ktorých majú momentálne k dispozícii a pravdepodobne si ich v zostavách aj vzájomne premiešajú. Taktiež možno očakávať rôzne modelové situácie, najmä hru v rôznych nerovnovážnych stavoch.

Keďže na hlavnej ľadovej ploche Zimného štadióna Ondreja Nepelu ešte nie je zamrazený ľad, zápas sa odohrá v tréningovej hale B. Tá má maximálnu kapacitu 160 miest. Vstup na zápas je zdarma, diváci sa však musia preukázať sezónnou vstupenkou HC SLOVAN 2022/23, či už vo forme voucheru alebo už zamenenej plastovej permanentkovej karty. Vstup do Haly B bude možný 40 minút pred začiatkom zápasu, t.j. od 10:20 h.

Zápas sa hrá v netradičnom čase o 11:00 h. Klub chcel jednak vyjsť v ústrety hráčom, ktorí po úspešnej vlaňajšej sezóne dostali pozvánku na galavečer Hokejista roka, ktorý sa koná v rovnaký deň a tiež fanúšikom Slovana, ktorí sa chystajú na večerný dôležitý odvetný zápas Európskej ligy UEFA medzi ŠK Slovan a Olympiakos Pireus.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar