V predaji štvrťfinále play off

Úvodné dva domáce zápasy sú na programe v piatok a sobotu 17. a 18. marca 2023.

Slovan neudržal prvé miesto v tabuľke, hoci sa na ňom nachádzal po väčšinu času základnej časti Tipos extraligy. Kolísavé výkony najmä po Novom roku priniesli viacero zbytočných strát v domácom prostredí proti tabuľkovo slabším súperom, ktoré nás v konečnom dôsledku odsunuli na druhé miesto za výborne finišujúce Košice.

To znamená, že súper Slovana vo štvrťfinále play off vzíde z baráže štyroch mužstiev, ktoré sa umiestnili po 50 kolách na 7. až 10. mieste. Baráž sa začína už túto stredu 8. marca a hrá sa na tri víťazné zápasy.

V tejto chvíli je jasné, že súperom Slovana bude jeden z trojice HK Dukla Ingema Michalovce, HK Poprad alebo HK Dukla Trenčín.

Najlepšiu vzájomnú bilanciu má Slovan s Trenčínom, s ktorým získal vo vzájomných zápasoch až 15 z 18 možných bodov, pričom ani raz neprehral v normálnom hracom čase. Za kratší koniec sme ťahali iba raz v domácom zápase, aj to po samostatných nájazdoch, v otatných piatich zápasoch sme zvíťazili.

Podobnú pozitívnu bilanciu má Slovan v tejto sezóne aj s Popradom, len s tým rozdielom, že s "kamzíkmi sme hrali štyri zápasy. Ani s Popradom Slovan v riadnom hracom čase neprehral, zaknihoval len jednu porážku po predĺžení, vo zvyšných troch zápasoch zvíťazil a získal 9 z 12 možných bodov.

Papierovo najnepríjemnejším súperom vo štvrťfinále sa z pohľadu doterajších výsledkov javí HK Dukla Ingema Michalovce. Proti mužstvu zo Zemplína Slovan vyhral len jeden zo štyroch zápasov, a to ešte hneď v úvode sezóny v septembri minulého roku. Odvtedy trikrát prehral v riadnom hracom čase a z 12 možných bodov získal len 3. Do Michaloviec by tiež Slovan musel najďalej cestovať.

Michalovce sa v baráži o play off stretnú s Duklou Trenčín, Poprad narazí na Nitru. Aj keby Nitra bola v tejto sérii úspešnejšia, nemôže byť súperom Slovana vo štvrťfinále, pretože ako najnižšie postavený klub po základnej časti by v prvom kole vyraďovačky hrala proti prvým Košiciam.

Vstupenky na prvé dva domáce zápasy štvrťfinále play off sú už v predaji online v sieti Ticketportal a tiež na predajných miestach Zimný štadión Ondreja Nepelu a OC Central. Ceny zápasových vstupeniek na štvrťfinále play off klub nezvyšoval, zostali na rovnakej úrovni ako v základnej časti t.j. od 7 do 16 eur. Klub vypočul aj žiadosti veľkého počtu fanúšikov a na prvé dva zápasy je v ponuke aj dvojvstupenka na oba zápasy za zvýhodnenú cenu. Dá sa kúpiť v štyroch rôznych kategóriách sektorov od 15 do 26 eur. Pri jej kúpe fanúšik ušetrí približne 20% v porovnaní s kúpou jednotlivých zápasových vstupeniek.

Oba typy permanentiek HC SLOVAN 2022/23 - All Access aj Extraliga - platia na všetky domáce zápasy play off bez výnimky. Držiteľ permanentky nemusí robiť vôbec nič, permanentka mu bude automaticky predĺžená na každý domáci play off zápas.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar