V prípravnom zápase výhra Slovana

Neoficiálne prípravné stretnutie medzi mužstvami HC SLOVAN Bratislava a Modré krídla Slovan skončilo výhrou 'A tímu' 4:3 po predĺžení.

Prvý prípravný zápas v novej sezóne odohral HC SLOVAN Bratislava dnes predpoludním v tréningovej hale Zimného śtadióna Ondreja Nepelu. Súperom minuloročných majstrov bola naša rezerva Modré krídla Slovan. V tíme krídiel zároveň nastúpili viacerí hráči z 'A tímu' Slovana. Trénerské štáby sa pred zápasom dokonca dohodli na výmene brankárskych dvojíc.

Hokej sa hral na začiatok augusta v dobrom tempe. Prví do vedenia išli hráči extraligového Slovana, keď sa presadil útočník Jakub Minárik. V druhej tretine dvomi gólmi krídla otočili skóre. Najskôr sa z gólu radoval Ján Petriska, druhý zásah pridal útočník Tomáš Török, keď tečoval strelu Patrika Maiera. V tretej tretine svojim druhým gólom v zápase zvýšil na 3:1 z pohľadu krídiel Petriska po nezištnej prihrávke Fetkoviča. Následne pridali na obrátkach hráči Slovana a gólmi Valacha a Haščáka v rozpätí niekoľkých desiatok sekúnd poslali duel do predĺženia. V ňom sa po necelých troch minútach presadil Samuel Takáč a stanovil tak výsledok na 4:3 po predĺžení. V dodatkových samostatných nájazdoch boli za áčko úspešní Rapuzzi a Fominykh, za rezervu sa opäť presadil strelecky disponovaný Petriska.

Zostava Modrých krídiel:

Hlavaj, Baroš - Golian,Maier, Demo, Hauser, Bohunický, Myšiak - Török, Kytnár, Lukošík, Bezák, Preisinger, Kukumberg ml., Ožvald, Fetkovič, Petriska. Tréneri: Lipiansky, Slovák

Zostava HC SLOVAN Bratislava:

Beke, Noskovič - Ackered, Gachulinec, Sersen, Valach, Beňo, Mackenzie - Pecararo, Rapuzzi, Haščák, Takáč, Harris, Fominykh, Matoušek, Minárik, Zigo. Tréneri: Pardavý, Podkonický, Kapuš


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar