V utorok oslavy titulu s fanúšikmi v centre mesta

HC SLOVAN v nedeľu svojim víťazstvom v Nitre zakončil jubilejnú sezónu ziskom majstrovského titulu. Hráči sa s úspechom podelia v utorok na oslavách spolu s fanúšikmi v centre mesta.

Tím HC SLOVAN Bratislava oslavuje už od záverečnej sirény nedeľňajšieho šiesteho duelu v Nitre. Po interných oslavách prichádzajú na rad aj oslavy s tými najdôležitejšími, ktorí naše mužstvo neúnavne podporovali a povzbudzovali počas celej sezóny. S fanúšikmi sa Slovanisti z deviateho titulu potešia na Primaciálnom námestí medzi 16:00 a 17:00 h v utorok 3. mája.

Utorkový program mužstva začne okolo poludnia, kedy sa hráči, realizačný tím a manažment stretnú v priestoroch Zimného štadióna Ondreja Nepelu a po spoločnom fotografovaní s trofejou sa hráči, realizačný tím a manažment presunú na spoločný slávnostný obed v Hoteli Carlton.

V centre meste zostanú novopečení majstri aj v ďalších hodinách. O 16:00 h ich v reprezentačných priestoroch Primaciálneho paláca prijme primátor hlavného mesta SR Bratislavy Matúš Vallo. Po zhruba 20-minútovej ceremónii predstúpia Slovanisti s majstrovskou trofejou pred fanúšikov priamo z balkóna Primaciálneho paláca a neskôr aj z pódia priamo na námestí.

Koniec celého programu vyvrcholí krátko po 17:00 h, kedy sa majstri Slovenska presunú otvoreným kabrio autobusom okružnou jazdou ulicami Bratislavy späť na Zimný štadión Ondreja Nepelu.

Všetkých fanúšikov pozývame v utorok 3. mája od 16:00 do 17:00 h na Primaciálne námestie do centra Bratislavy, kde sa budú môcť najbližšie stretnúť s hráčmi, ako aj víťaznou trofejou.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar