Tréneri A - mužstva s podporou vedenia klubu

Vedenie klubu a športový manažment sa negatívnymi výsledkami a zhoršenou hrou zaoberal ešte v utorok večer po zápase s Prešovom na spoločnom stretnutí s trénermi tímu a následne aj s hráčmi A - mužstva.

V utorkovom 40. kole prehral HC SLOVAN na domácom ľade s Prešovom 1:4. Ide o druhú prehru mužstva v rade, predtým nestačili v nedeľu na Nitru, keď na jej ľade prehrali 2:3. 

Po reprezentačnej prestávke vyhral HC SLOVAN z piatich zápasov len dvakrát. Napriek tomu je mužstvo naďalej na vedúcej pozícii v tabuľke Tipos Extraligy s trojbodovým náskokom pred druhým Zvolenom. 

Akcionári HC SLOVAN vyjadrili trénerskému tímu a športovému manažmentu plnú podporu. Vedenie klubu hráčom zdôraznilo, že výkony a výsledky z minulých stretnutí, najmä  v domácom prostredí, pred vlastnými fanúšikmi, sa nemôžu opakovať. Na kabínu apelovalo k zlepšeniu výkonnosti, tímovosti a vyvinutia maximálneho úsilia o nápravu herného prejavu smerom k záveru základnej časti, ako aj blížiacemu sa play - off.

Práve v závere dlhodobej súťaže je cieľom Slovana potvrdiť prvé miesto a čo najlepšie sa pripraviť na vyraďovaciu súťaž, ktorá pre Slovan ako obhajcu titulu začne v druhej polovici marca. 

 

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar