Predaj vstupeniek na Danube Cup a CHL

HC SLOVAN Bratislava má pred sebou náročné leto, počas ktorého ho čaká mimoriadne atraktívna konfrontácia s najlepšími klubmi z hokejovej Európy.

Aj preto začne spoločná letná príprava HC SLOVAN Bratislava o čosi skôr, už 27. júla. Popri úspešnej obhajobe majstrovského titulu je totiž ďalším cieľom vedenia, realizačného tímu a hráčov HC SLOVAN  uspieť aj v dvoch náročných konfrontáciách s top klubmi z Európy.

Najprv od 18. do 21. augusta čaká Slovanistov domáci medzinárodný turnaj Danube Cup / Memoriál Jána Staršieho. Turnaj je jedným zo sprievodných podujatí k 100. výročiu založenia hokejového Slovana. Akcionárom Slovana sa podaril husársky kúsok, keď ich pozvanie na turnaj prijali špičkové kluby z troch kvalitných líg hokejovej Európy. V tomto smere bude bratislavský turnaj patriť medzi vôbec najkvalitnejšie hokejové turnaje v Európe počas leta. Na turnaji odohrá Slovan tri atraktívne zápasy, každý so začiatkom o 19:00 h: 

štvrtok 18. augusta: HC Sparta Praha (19:00 h)
piatok 19. augusta: HC Davos (19:00 h)
nedeľa 21. augusta: Lukko Rauma (17:00 h)

Vstupenky na Memoriál Jána Staršieho nájdete tu! K dispozícii sú nielen individuálne zápasové vstupenky na jednotlivé zápasy, ale pre hokejových fajnšmekrov aj zvýhodnená zľavnená celodenná vstupenka, ktorá platí na oba zápasy počas dňa.


Slovan Bratislava ako úradujúci slovenský šampión bude v tejto sezóne zároveň reprezentovať najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž v novej edícii Champions Hockey League. V základnej skupine C narazí na dvoch semifinalistov posledného ročníka CHL, ako aj na ambiciózny celok z najvyššej švajčiarskej ligy NLA. Domáce zápasy Slovana v Lige majstrov majú tieto termíny:

štvrtok 1. septembra: Tappara Tampere (19:30 h)
sobota 3. septembra: EHC Red Bull Mníchov (16:00 h)
streda 5. októbra: Rapperswil-Jona Lakers (20:00 h)

Vstupenky na domáce zápasy Champions Hockey League nájdete tu!

Všetkých šesť zaujímavých zápasov s top mužstvami z Česka, Fínska, Nemecka a Švajčiarska je zahrnutých v cene sezónnej vstupenky "HC SLOVAN 2022/23 ALL ACCESS", samozrejme spolu so všetkými domácimi zápasmi základnej časti Tipos extraligy a Kaufland playoff. Permanentkári Slovana zo sezón 2019/20 a 2021/22 majú na svoje miesta predkupné právo, ktoré im platí až do 1. augusta do polnoci. Permanentku si samozrejme môžu v týchto dňoch kúpiť aj všetci noví záujemcovia v cenách od 260 eur.

Okrem týchto medzinárodných konfrontácií čakajú na Slovan pred začiatkom extraligy už len dva zápasy: modelovaný duel proti Modrým krídlam Slovan vo štvrtok 11. augusta o 17:00 h v Hale B Zimného štadióna Ondreja Nepelu a prestížny zápas proti trojnásobnému úradujúcemu českému majstrovi HC Oceláři Třinec vo štvrtok 25. augusta na jeho ľade vo Werk Arene.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar