Pred dnešným zápasom zmeny v zostave

Tréneri pred dnešným štvrtým zápasom štvrťfinálovej série playoff urobili v zostave niekoľko rošád v snahe zefektívniť a zvýšiť útočnú silu mužstva.

Najdôležitejšou zmenou je však nasadenie brankára Samuela Hlavaja od začiatku zápasu. Jared Coreau dnes dostal voľno a bude pripravený iba v prípade nutnosti ako náhradný brankár. 

Zatiaľ čo obranné dvojice zostali bez zmeny, v útoku prichádza pred dnešným zápasom k viacerým presunom. Tým najpodstatnejším je návrat Samuela Takáča na krídlo prvého útoku k Harrisovi a Pecararovi. Na jeho doterajšom mieste v treťom útoku bude hrať Nikita Scherbak.

Úplne nové zloženie bude mať druhá formácia. K strelcovi Marcelovi Haščákovi prichádza na post centra Jakub Minárik a druhé krídlo bude po jednozápasovom treste hrať Reid Duke.

Centrom štvrtého útoku bude Tomáš Zigo, krídla tohto trojzáprahu - Tomášovia Matoušek a Török zostávajú nezmenené. Iba na pozícii trinásteho útočníka bude dnes čakať na šancu naskočiť do zápasu Daniil Fominykh, ktorému predchádzajúce zápasy príliš nevyšli.   

Predpokladaná zostava HC SLOVAN Bratislava dnes proti HC Dukla Ingema Michalovce:

Hlavaj (Coreau)
Golian, MacKenzie - Takáč, Harris, Pecararo
Beňo, Kallen - Haščák, Minárik, Duke
Sersen, Gachulinec - Scherbak, Kytnár, Kukumberg
Fominykh - Török. Zigo, Matoušek


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar