Dnes doma s Bystricou

Čaká nás nesmierne ťažký zápas pred plnými tribúnami!

Dnes o 17.30 vykorčuľujú naši hráči na ďalší ligový zápas. Súpera máme zdatného- výbornú Banskú Bystricu.

Banská Bystrica patrí k prekvapeniam ligy, je veľmi vysoko a herne sa jej darí. Na ľade Popradu, ktorý je doma nesmierne silný dokázali Bystričania remizovať a hocic prehrali po nájazdoch môžu byť spokojní, pretože z Popradu sa body nenosia.

Vzájomná bilancia nášho tímu proti Bystrici vyznieva v tejto sezóne jednoznačne v prospech Bystrice, ktorá vyhrala všetky tri vzájomné zápasy. Navyše, ako je už dobre známe, s Bansou Bystricou sme doma od presťahovania sa do Ružinova nevyhrali ani raz.

V zostave Slovana sa opäť predstaví dvojica držiteľov Stanley Cupu Miroslav Šatan a Richard Jackman. Obaja strelili po góle v Skalici, Šatan premenil aj rozhodujúci nájazd a zabezpečil nám tak 2 body.

Najmä Richard Jackman hrá v pohode. V dvoch zápasoch si pripísal 3 kanadské body a diváci si ho razom obľúbili pre jeho nekompromisnú tvrdu hru a prehľad v hre. Jeho súboje s Bambúchom či Šechným  budú určite ozdobou stretnutia.

Podľa predaja lístkov sa dnes očakáva pekná návšteva. Pred plnými tribúnami sa hrá určite lepšie a fanúšikovia nás poženú vpred v tomto náročnom zápase. Slovan do toho!

jk

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar