Ochráňte si svoje miesto v novej sezóne

Od štvrtka 12. mája 2022 začiatok predpredaja “HC SLOVAN PERMANENTKA 2022/2023” pre držiteľov predkupného práva na permanentku zo sezón 2021/22 a 2019/20. Predkupné právo za zvýhodnenú cenu platí do pondelka 1. augusta 2022 vrátane.

Určite ešte v mnohých z Vás doznievajú veľké emócie zo skvelého play off zakončeného ziskom majstrovského titulu po desiatich rokoch. Ďakujeme všetkým, ktorí boli s nami pritom.

Verní permanentkári najlepšie vedia, že iba s permanentkou môžu mať rezervované svoje miesto v domovskej aréne Ondreja Nepelu po celú sezónu, vrátane atraktívneho playoff. Preto HC SLOVAN Bratislava už od štvrtka 12. mája 2022 ponúka možnosť objednať si online z pohodlia svojho domova novú “HC SLOVAN permanentku” na sezónu 2022/2023.

V prvej fáze predpredaja HC SLOVAN Bratislava ponúka všetkým držiteľom permanentiek zo sezóny 2021/22 využiť predkupné právo na zakúpenie si “HC SLOVAN permanentky 2022/2023” na svoje miesto za zvýhodnenú cenu. Zároveň klub drží svoj sľub z leta minulého roku a predkupné právo ponúka aj tým permanentkárom zo sezóny 2019/20, ktorí najmä zo zdravotných a bezpečnostných dôvodov súvisiacich s pandémiou COVID-19 nemohli byť v uplynulej sezóne s nami.

V novej sezóne čaká Slovanistov riadna porcia zápasov. Zatiaľ čo vlani sa dalo naživo vidieť max. 24 zápasov, teraz to môže byť min. 27 a max. až 43 domácich zápasov! Preto klub pripravil ponuku dvoch rôznych typov permanentiek: 

  • Permanentka ALL ACCESS obsahuje všetky domáce zápasy základnej časti extraligy, všetky domáce zápasy playoff, ako aj všetky zápasy letného medzinárodného turnaja “Danube Cup / Memoriál Jána Staršieho” a domáce zápasy základnej skupiny Champions Hockey League 2022/23. Spolu ide o 33 až 43 zápasov (v závislosti od postupu v playoff)! 
  • Pre tých, ktorí sa chcú sústrediť výlučne na jazdu Slovana za obhajobou majstrovského titulu, odporúčame  permanentku EXTRALIGA, ktorá obsahuje všetky domáce zápasy základnej časti a samozrejme celé playoff. Spolu môže ísť o 27 až 37 zápasov.

Všetkým držiteľom predkupného práva je v týchto dňoch mailom zasielané rezervačné číslo, prostredníctvom ktorého si môžu zakúpiť permanentku na väčšine predajných miest v sieti Ticketportal na Slovensku a tiež online prostredníctvom webu www.ticketportal.sk, ak patria medzi registrovaných klientov a majú vytvorený účet.

S kúpou nových permanentiek nie je potrebné sa nijako ponáhľať. Pôvodné miesta sú rezervované do pondelka 1. augusta 2022 vrátane. V prípade však, že niektorí permanentkári uvažujú o zámene svojich miest, môžu tak urobiť do piatku 27. mája 2022 písomne cez mailovú adresu help@ticketportal.sk. Od pondelka 30. mája bude predpredaj rozšírený aj pre nových permanentkárov.

V novej sezóne si bude môcť držiteľ permanentky pri kúpe zvoliť, či si želá mať svoju permanentku vo forme digitálnej karty vo svojom smartfóne alebo ako tradičnú plastovú kartu. Digitálna karta bude zaslaná mailom, plastovú kartu si zamenia za home ticket/voucher od začiatku augusta t.r. na centrálnom predajnom mieste “Zimný štadión Ondreja Nepelu”. Súčasťou permanentkovej karty bude aj malý balíček s klubovými suvenírmi.

HC SLOVAN Bratislava bude mať aj v novej sezóne 2022/23 iba tie najvyššie ambície. Majstrovský tím zostáva z väčšej časti spolu, aj v novej sezóne uvidíme v drese s orlom na hrudi Takáča, Haščáka, Harrisa, Rapuzziho, Ziga, Matouška, Sersena, Gachulinca, Valacha, MacKenzieho a viacerých ďalších. Po MS 2022 vo Fínsku bude manažment Slovana priebežne informovať o nových zaujímavých menách, ktoré posilnia Slovan v sezóne 2022/23.

V cene permanentky sú zahrnuté:

  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v základnej časti TIPOS extraligy 2022/23 (25),
  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v Kaufland play off 2022/23 (2 až 12)
  • domáce zápasy v základnej skupine Champions Hockey League (CHL) 2022/23 a predkupné právo na ďalšie domáce zápasy v prípade postupu za zvýhodnenú cenu (3), (iba ALL ACCESS)
  • všetky zápasy letného medzinárodného turnaja Danube Cup / Memoriál Jána Staršieho (6, z toho 3 zápasy HC SLOVAN) (iba ALL ACCESS)
  • všetky domáce prípravné zápasy hrané v Aréne Ondreja Nepelu,
  • predkupné právo na +4 zápasové vstupenky na vybrané domáce zápasy play off,
  • predkupné právo na permanentku na svoje miesto aj v ďalšej sezóne za cenu min. o 15% nižšiu, ako bude cena pre nového permanentkára,
  • narodeninové želanie alebo iný špeciálny odkaz na videokokocke počas domáceho zápasu s 50%-nou zľavou oproti bežnej cene.

Zľavy a vstupenky pre deti:

  • Dieťa do 6 rokov zadarmo bez nároku na vlastné sedadlo (narodené po 01.08.2016 vrátane)
  • Rodina 1+1: Možnosť zakúpenia rodinnej permanentky 1+1 (rodič + dieťa). Právo na rodinnú permanentku má dieťa narodené v období od 01.08.2007 do 31.07.2016. Predaj iba na predajnom mieste Zimný štadión Ondreja Nepelu
  • Bez nároku na zľavu pre držiteľov ISIC, ITIC, EURO 26.

Ďalšie informácie:

  • Sezónna vstupenka “HC SLOVAN PERMANENTKA 2022/23” je prenosná a môže ju ako vstupenku na zápas využiť akákoľvek iná osoba okrem jej držiteľa,
  • Klub nemôže automaticky garantovať účasť v playoff, preto v prípade neúčasti vo vyraďovacích bojoch, príp. rýchleho vypadnutia z playoff nie je možné zo strany držiteľa permanentky uplatniť žiadnu dodatočnú zľavu alebo vrátenie peňazí,
  • stratu, odcudzenie alebo poškodenie permanentky je potrebné ohlásiť úseku marketingu a vzťahov s verejnosťou HC SLOVAN, aby mohla byť karta zablokovaná. O vyhotovenie novej permanentky môže požiadať iba jej držiteľ písomne na emailovej adrese: tickets@hcslovan.sk. Náhradná karta bude vystavená najneskôr do piatich (5) pracovných dní od oznámenia tejto udalosti na sekretariáte klubu, resp. do začiatku najbližšieho domáceho zápasu.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar