NOVÝ N.ICE TIME A PODCAST BELASÁ RODINA S MICHALOM SERSENOM

V REPREZENTAČNEJ PRESTÁVKE SI SPESTRITE ČAS POČÚVANÍM PODCASTU S MICHALOM SERSENOM A SLEDOVANÍM ĎALŠEJ EPIZÓDY VLOGU N.ICE TIME.

Podcast Belasá rodina moderátora Lukáša Turiaka sa vracia po polroku s tým najpovolanejším hosťom - kapitánom HC SLOVAN Bratislava a čerstvým klubovým rekordérom v počte odohraných zápasov Michalom Sersenom.

V príjemnom rozhovore si zaspomínal na svoje hokejové začiatky v Gelnici, príchod do Bratislavy v 15-ich rokoch, pôsobenie v juniorskom kanadskom klube Rimouski, ale aj na doteraz najväčšie úspechy, sedem sezón v KHL, či striebornú medailu z majstrovstiev sveta 2012 v Helsinkách. Rozhovor si môžete vypočuť napríklad na klubovom účte na Spotify.

Počas prestávky zverejnil Slovan aj ďalšiu, v poradí už deviatu epizódu vlogu "N.Ice Time". Tentoraz sa Slavo Jurko spýtal vybraných hráčov Slovana, ktorú osobnosť mimo hokejového sveta obdivujú, resp. by sa s ňou chceli stretnúť. Zaujímavé odpovede Rasťa Gašpara, Tomáša Ziga, Kristersa Gudlevskisa, Milan Kytnára, Tomáša Matouška, Martina Štajnocha, Patrika Maiera, Michala Sersena alebo Jakuba Urbánka si môžete pozrieť na klubovom youtube kanáli.

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar