Nedeľný zápas v Skalici

TIPOS Slovenská hokejová liga má pred sebou 34. kolo, na ktorého programe bola pôvodne šestica duelov. K slovu sa však opäť dostal koronavírus, po Považskej Bystrici, Trnave a Žiari nad Hronom sú po novom v karanténe už aj hokejisti Brezna. V najbližšom kole sa tak odohrajú len dve stretnutia.

Modré krídla cestujú na Záhorie, kde vyzvú domácu Skalicu. „Záhoráci“ už od počiatku sezóny zaznamenávajú solídne výsledky, ktoré im aktuálne zabezpečujú druhú priečku v ligovej tabuľke. Na náročný duel proti Skaličanom sa však Modré krídla naladili víťazne, keď v poslednom stretnutí zvíťazili na ľade Levíc pomerom 3:2. 

V Skalici pôsobia dvaja najproduktívnejší hráči TIPOS Slovenskej hokejovej ligy Danielo Štumpf (59 bodov) a Martin Hujsa (42 bodov). Darí sa aj mladému útočníkovi Nemcovi (37 bodov) , celkovo štvrtý najproduktívenjší hráč ligy. V bráne pravidelne nastupuje 20- ročný Dávid Borák s 92,63% úspešnosťou zákrokov.

V tíme Modrých krídel chýba zo zdravotných dôvodov najproduktívnejší hráč Dušan Kľučiar. Nastúpiť by mal po zranení Adam Lukošík. V útoku hráči so skúsenosťami z A tímu Šotek, Urbánek, Bezák, posila z Michaloviec Chalupa. V obrane dostane priestor mladý Kukumberg. V bráne by mal dostať priestor Samuel Hlavaj.

Zápas začína o 17:00.


Fotogaléria

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar