Na Ligu majstrov do Tampere a Mníchova s hokejtour.sk

Športová cestovná kancelária hokejtour.sk pripravila pre fanúšikov HC SLOVAN Bratislava jedinečný výjazd letecky na dvojzápas hokejovej Ligy majstrov proti Tappara Tampere a Red Bull Mníchov.

Slovan pravdepodobne v najťažšej základnej skupine Champions Hockey League narazí hneď na dvoch semifinalistov vlaňajšieho ročníka - fínskeho šampióna Tappara Tampere a nemeckého vicemajstra Red Bull Mníchov. Vďaka spolupráci s cestovnou kaceláriou hokejtour.sk však aj na zápasoch na ľade oboch súperov môžu mať belasí podporu v hľadisku.

Mimoriadný letecký zájazd na dvojzápas v Tampere (8. septembra o 18:00 h) a v Mníchove (10. septembra o 17:00 h) zahŕňa v cene 790 eur letenky na trase Viedeň - Helsinki - Mníchov - Viedeň, vstupenky na oba zápasy, ubytovanie na 4 noci v overenom 3* hoteli, ako aj vlakový transfer medzi Helsinkami - Tampere a späť.

Obe mestá patria medzi obľúbené hokejové destinácie, takže či už v novučičkej Nokia Arene alebo v legendárnej Olympia Eishalle možno už začiatkom septembra očakávať pravú hokejovú atmosféru.

Obe mestá navyše popri atraktívnom hokejovom zápase ponúkajú zaujímavý sprievodný program, vo Fínsku okrem Tampere zostane nejaký čas aj na prezretie si metropoly Helsinki. V Mníchove, kde už bude pomaly začínať tradičný Oktoberfest, sa oplatí vidieť centrum mesta s Marienplatz a Frauenkirche, olympijský park, neďaleké BMW múzeum, ale aj peknú zoo a rozsiahle anglické záhrady uprostred mesta.

Viac informácií o zájazde, vrátane nezáväznej objednávky, príp. možnosti objednať si iba vstupenky alebo ušiť zájazd na mieru, nájdete na webovej stránke hokejtour.sk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar