Modré krídla si zahrajú o Slovenský pohár

Keďže A mužstvo HC SLOVAN Bratislava účinkuje v hokejovej lige majstrov, klub do súťaže Joj Šport Slovenský pohár prihlásil tím Modré krídla Slovan.

Úvodný zápas v tejto súťaži odohrajú Modré krídla v utorok 13. septembra o 18:00 h proti HK Spartak TSS Group Dubnica. Vzhľadom na hosťovanie známeho cirkusu Cirque du Soleil v týchto dňoch v aréne Ondreja Nepelu, zápas sa bude hrať v Hale B. Vstup na zápas je voľný až do obsadenia kapacity haly, ktorá je okolo 160 až 180 miest.

Modré krídla Slovan sa budú snažiť pod vedením trénerskej dvojice Ján Lipiansky - Tomáš Slovák potvrdiť výbornú formu z prípravy. V nej zaznamenali tri víťazstvá nad Trnavou, SC Kolín (Chance Liga) a Topoľčanmi. Za kratší koniec ťahali iba v úvodnom zápase proti áčku Slovana, ktorý mal charakter modelovaného zápasu, aj to iba po nájazdoch, keď ešte v tretej tretine vyhrávali 3:1.

V základnej skupine C budú súpermi Modrých krídiel postupne Spartak Dubnica, HK Levice a HC Topoľčany. Dvaja z týchto súperov skončili vo vlaňajšej sezóne Tipos SHL pred krídlami, naopak Levice do posledného okamihu bojovali o to, aby sa vyhli baráži o zotrvanie v súťaži.

Prehľad zápasov Modrých krídiel Slovan v Joj Šport Slovenský pohár 2022:

Modré krídla Slovan vs HK Spartak TSS Group Dubnica / Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu - Hala B / utorok 13. septembra 2022 / 18:00 h

HK Levice vs Modré krídla Slovan / Levice, Zimný štadión / štvrtok 15. septembra 2022 / 17:00 h

Modré krídla Slovan vs HC Topoľčany / Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu - Hala B / utorok 20. septembra 2022 / 18:00 h

Do súťaže sa prihlásilo celkom 18 klubov, z toho 1 z extraligy, 12 z Tipos SHL a 5 z tretej najvyššej súťaže. Po absolovaní predkola pokračuje v skupinovej fáze 12 mužstiev, ktoré sú rozdelené do troch štvorčlenných skupín. 


Časopis Powerplay

04/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 04 sa dočítate:

  • Profil Timoteja Šilleho: Ďalší Šille v drese Slovana
  • Predstavujeme Samsona Mahboda: Mohol z neho byť skvelý futbalista
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Proti víťazom Stanley Cupu
  • Slovanisti vo svete: Cam Barker