MODRÉ KRÍDLA CESTUJÚ DO ŽIARU NAD HRONOM

DNES O 18:00 SA NA ĽADE ŽIARU NAD HRONOM PREDSTAVÍ REZERVNÝ TÍM HC SLOVAN BRATISLAVA.

Zverenci Norberta Javorčíka okupujú štvrté miesto tabuľky a dýchajú tak na chrbát favoritom súťaže Humennému, Topoľčanom a Žiline. V doterajších deviatich zápasoch striedajú dobré výkony s nepresvedčivými výsledkami s nižšie postavenými mužstvami tabuľky. Päť víťazstiev a štyri prehry udeľujú mužstvu zo streného Slovenska 16 bodov.

Produktivu Žiaru vedie ešte stále 22 ročný Lukáš Lunter (8bodov), ktorý je so 6 gólmi aj najlepším strelcom tímu. Najlepším nahrávačom je Nicolas Gašpar so šiestimi gólovými asistenciami. V bráne si drží výborné čísla skúsený Adam Trenčan, ktorého si môžeme pamätať z pôsobenia vo Zvolene a Michalovciach. Jeho gólový priemer na zápas je 2,03 s 94,94% úspešnosťou zákrokov.

Modré krídla v poslednom zápase zaknihovali prvú výhru v riadnom hracom čase, keď zdolali Martin 5:2. Hráči pod vedením Rudolfa Jendeka a Richarda Kapuša  budú chcieť naskočiť na víťaznú vlnu aj v zápase so Žiarom. Lídrom produktivitý Krídiel je Dušan Kľučiar, ktorý v poslednom zápase zaznamenal dva presné zásahy a zvýšil svoje číslo v produktivite na sedem (4+3). Až traja strelci majú rovnaký počet presných zásahov, Petráš, Kľučiar, Uram (všetci 4 góly). V bráne sa v poslednom zápase výborne predviedol mladý Ádam Beke, ktorý ma po piatich zápasoch 91,64% úspešnosť.

Zápas môžete sledovať od 18:00 na webe huste.tv.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar