Krídla dnes hrajú predkolo Playoff SHL!

Modré krídla dnes hrajú prvé kolo predkola Playoff SHL o 18:00 na ľade Považskej Bystrice.

Po viac ako piatich mesiacoch od prvého kola ide v TIPOS Slovenskej hokejovej lige do tuhého. Modré krídla, klub ktorého narodenie sa datuje v roku 2021, odohrali svoju prvú základnú časť TIPOS SHL. V 45 zápasoch sa im podarilo 19-krát zvíťaziť a 26-krát odchádzali zo zápasu ako porazený. Suverénne najmladší tím ligy tak ukončil základnú časť na desiatej pozícii. Najproduktívnejším hráčom bratislavského tímu je útočník Dušan Klučiar, ktorý v ZČ nazbieral 38 bodov (18+20). Najproduktívnejším obrancom ZČ sa v krídlach stal Andrej Škultéty 5+10.

Dnes o 18:00 nastúpia krídla do ich historicky prvých vyraďovacích bodov. Ich súperom bude tradičný klub druhej najvyššej súťaže HK 95 Považská Bystrica. Séria sa hrá na tri výherné zápasy.

"Som veľmi rád, že už v prvom roku bojujeme o pozíciu v Playoff. V každom jednom zápase sme nasadzovali maximálny možný počet juniorských a dorasteneckých hráčov. Teší ma, že aj takíto hráči sú dnes dôstojným súperom v SHL a dokázali dokonca potrápiť aj popredné tímy ligy. Projekt Modrých krídel má skutočne veľký význam a tento boj o Playoff bude pre každého jedného chlapca cennou skúsenosťou!" uviedol Miroslav Lažo.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar