Jedno mesto - jedna značka - dva tituly: Spoločná autogramiáda ŠK a HC Slovan

V tejto sezóne sa po prvý raz v novodobej histórii oboch klubov podarila neskutočná vec: futbalisti i hokejisti Slovana získali majstrovský titul v rovnakom roku. Tento veľký úspech pre oba kluby, ale aj pre mesto Bratislava spoločne ešte raz oslávia s fanúšikmi na autogramiáde v piatok 1. júla.

Dejiskom spoločnej autogramiády s bohatým sprievodným programom bude tradičné miesto oboch klubov - nákupné centrum CENTRAL na Metodovej ulici v Bratislave. Spoločná autogramiáda sa uskutoční na prízemí v priestore pred veľkopredajňou potravín Billa.

Zatiaľ čo pre našich kolegov a priateľov z Tehelného poľa bude táto akcia zároveň spoločenskou a marketingovou generálkou pred úvodným domácim zápasom 1. predkola Ligy majstrov proti gruzínskemu šampiónovi FC Dinamo Batumi, hokejisti HC SLOVAN prídu na autogramiádu zo svojich dovoleniek tesne pred začiatkom úvodného cyklu spoločnej prípravy na ľade pred začiatkom novej sezóny. 

Na autogramiáde sa predstaví kompletný káder ŠK Slovan Bratislava, ktorý ochotne podpíše nové podpisové karty. HC SLOVAN Bratislava bude zastupovať väčšina slovenských hráčov z kádra úradujúcich majstrov Slovenska 2021/22.

Samotná autogramiáda bude trvať cca 60 minút a začne sa predstavovaním jednotlivých hráčov o 18:00 h. Predstavovanie budú mať na starosti známe hlasy Tehelného poľa - za futbalistov Jakub Vrbinčík a za hokejistov Lukáš Turiak. Už od 15:00 h však bude prebiehať sprievodný program, ktorý spestrí a spríjemní čas čakania pre najvernejších fanúšikov a lovcov autogramov. Záujemcovia si budú môcť zahrať turnaj v hre FIFA 22, resp. vyzvať na samostatné nájazdy vybraného hráča HC SLOVAN v hre NHL 22. Vystúpia tiež ikonické Angels Cheerleaders, odchytiť si budete môcť maskota Harvyho alebo preveriť svoje slovanistické vedomosti v rôznych súťažiach a vedomostných kvízoch z histórie futbalového a hokejového Slovana. 

Nesporne veľkou atrakciou okrem podpis kariet bude možnosť odfotografovať sa s oboma vystavenými majstrovskými trofejami - futbalovou Esenciou hry a hokejovým Pohárom Vladimíra Dzurillu. Žiadnej z predchádzajúcich žijúcich generácií fanúšikov Slovana sa takáto šanca doteraz nenaskytla, až teraz na jar 2022.

Všetkých fanúšikov najslávnejšej športovej značky na Slovensku pozývame na túto jedinečnú akciu. Priamo z dovolenky by chcel na ňu stihnúť priletieť aj kapitán hokejových majstrov Michal Sersen:

Vždy som vnímal futbalový a hokejový Slovan ako jeden klub, ktorý má svojich fanúšikov navzájom sa tešiacich z našich úspechov. Prejavilo sa to aj v tohtoročnom playoff, keď sme v búrlivom prostredí nášho finálového súpera v Nitre, ale aj vo vypredanej Aréne Ondreja Nepelu registrovali povzbudzovanie našich futbalových kolegov z Tehelného poľa. Verím, že im podporu vrátime už počas zápasov predkola Ligy majstrov. Dovtedy bude pre nás veľkou cťou stretnúť sa spolu s fanúšikmi na spoločnej autogramiáde," povedal kapitán belasých.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar