Dnes prvé kolo Playoff!

Modré krídla nastúpia do Playoff dnes o 17:30 na ľade Žiliny.

Hoci „vlci“ sú veľkým favoritom, zverencov trénera Rudolfa Jendeka určite netreba dopredu odpisovať. Prvé dve štvrťfinálové stretnutia sa odohrajú vo štvrtok a v piatok na ľade Žiliny, do Bratislavy sa séria presťahuje v pondelok.

V novembri minulého roku odštartovali Žilinčania šnúru víťazstiev, ktorú v poslednom zápase základnej časti natiahli už na číslo 27. Bodové konto žilinských hráčov sa napokon zastavilo na čísle 117, čím mali predbehli druhú Skalicu o vyše 24 bodov. V priebehu základnej časti dostali len 76 gólov a stali sa jediným tímom, ktorý inkasoval menej ako stokrát. Najproduktívnejším hráčom základnej časti bol útočník Šimon Petráš so 64 bodmi.

Modré krídla prevapujúco po dobrých výkonoch postúpili do vyraďovacej časti cez Považskú Bystricu. Základnú časť Modých krídiel zhodnotil najproduktívnejší hráč Dušan Klučiar: „Pred začiatkom sezóny sme si stanovili jasný cieľ, ktorým bolo umiestnenie v najlepšej desiatke a následne postup do play-off. Sme veľmi radi, že sa nám našu úlohu podarilo splniť aj napriek tomu, že určité obdobia boli naozaj náročné. V strede sezóny mohla dôsledkom koronavírusu občas trénovať len časť mužstva a následne sme mali pomerne nahustený zápasový program. Taká je však doba a my sa jej musíme prispôsobiť. Máme mladý tím a dostatok času pracovať, takže sa nemáme na čo vyhovárať.“

TV PRENOS NA JOJ ŠPORT O 17:30 h.


Prehľad zápasu

1
Góly Góly
0
31 (3,23 %)
Strely Strely
22 (0,00 %)
22 (100,00 %)
Zákroky Zákroky
30 (96,77 %)
1/2 (50,00 %)
Presilové hry Presilové hry
0/3 (0,00 %)
3/3 (100,00 %)
Oslabenia Oslabenia
1/2 (50,00 %)
0/0 (0,00 %)
Vhadzovania Vhadzovania
0/0 (0,00 %)
Kompletný prehľad zápasu

Nasledujúce zápasy

Pre vybrané tímy nie sú naplánované žiadne zápasy

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar