V 16. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy odohráme stretnutie o 17:30 na ľade Trnavy.

Modré krídla sa predstavia na ľade Trnavy už druhýkrát v prebiehajúcom ročníku TIPOS SHL. V prvom meraní síl zvíťazila domáca Trnava 5:2. V zápase narazili na seba otec so synom, keď za domácu Trnavu hráva bývalý hráč HC SLOVAN Bratislava Roman Kukumberg a za Modré krídla jeho syn Roman Kukumberg ml. Podobná hokejová rarita by sa mala udiať aj dnes.

Trnava sa pohybuje na vrchu tabuľky. Z posledných šesť zápasov dokázali päťkrát vyhrať, zdolala ich len Dubnica. V tíme je najproduktívnejším hráčom spomínaný Roman Kukumberg s 24 bodami (6+20). Najlepším strelcom tímu je taktiež bývalý hráč HC SLOVAN Bratislava Michel Miklík. V bráne si drží 92,77% úspešnosť zákrokov jednotka tímu Juraj Hollý.

Modré krídla v poslednom zápase nedokázali doma zdolať Dubnicu a prehrali po nájazdoch. Do Trnavy ide mladý bratislavský tím zabojovať o cenné body. Najproduktívnejším hráčom krídiel je Ján Petriska (17B), najlepším strelcom Dušan Kľučiar (7G) a najviac asistencií má na konte Miroslav Preisinger (11A).

Zápas začína o 17:30. Prenos môžete sledovať na NIKÉ TV.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar