Autentické hrané dresy v ponuke fanshopu

HC SLOVAN Bratislava podobne ako niektoré iné hokejové kluby ponúkne v najbližších dňoch prostredníctvom svojho oficiálneho fanshopu do predaja viaceré autentické hrané dresy z uplynulej sezóny.

Pôjde o dresy, v ktorých Slovan nastupoval v zápasoch Champions Hockey League a v zápase na Tehelnom poli pod holým nebom v rámci podujatia Kaufland Winter Games 2023. Celkom bude v ponuke 22 hraných dresoch, z toho 7 retro bielych dresov od domáceho výrobcu Atak zo zápasu proti HC Košice (3:1) 15. januára 2023 na Tehelnom poli a 15 dresov (7 modrých a 8 bielych) od výrobcu Warrior, v ktorých Slovan odohral zápasy základnej skupiny hokejovej ligy majstrov proti neskoršiemu víťazovi Tappara Tampere, Red Bull Mníchov a Rapperswil-Jona Lakers.

Nejde o kompletné sady dresov, keďže viaceré dresy musel klub odovzdať na marketingové a propagačné účely do sídla ligy majstrov vo švajčiarskom Zugu alebo organizátorovi Kaufland Winter Games. Napriek tomu si fanúšikovia medzi nimi nájdu zaujímavé dresy napr. Liama Pecarara, slovanistickej nádeje tohtoročného draftu NHL Romana Kukumberga, brankára Jareda Coreaua alebo členov širšieho kádra reprezentácie Slovenska Daniila Fominykha, Michala Beňa, Daniela Gachulinca alebo Andreja Goliana.

Cena každého dresu je fixná a v závislosti od rôznych kritérií, vrátane napr. obľúbenosti hráča a počtu odohraných zápasov v sezóne, sa pohybuje od 200 do 450 eur.

Dresy budú v predaji zatiaľ iba v kamennej predajni oficiálneho fanshopu HC SLOVAN Bratislava na ul. Odbojárov (prízemie Zimného štadióna Ondreja Nepelu) od štvrtka 25. mája 2023 od 10:00 h. Nie je možná žiadna rezervácia, platí jednoduché pravidlo, kto prv príde, ten vyberá a kupuje.

Slovan Bratislava chce takto vyjsť v ústrety a dať príležitosť získať autentický hraný dres aj tým fanúšikom, ktorí z pochopiteľných finančných dôvodov zvyčajne nemajú šancu získať hraný dres v tradičných elektronických aukciách klubu. V tých sa totiž priemerná cena vydraženého dresu pohybuje oveľa vyššie a za najcennejšie dresy sú niektorí zberatelia ochotní zaplatiť aj niekoľko tisíc eur.

Rovnako ako pri aukciách, aj výťažok z tohto predaja bude použitý na sociálne a neziskové účely, konkrétne na zlepšenie materiálnych podmienok slovanistickej mládeže v novej sezóne.


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar