Zvýhodnené ceny permanentiek už len necelých 60 hodín

Držitelia sezónnych vstupeniek zo sezóny 2013/2014 majú možnosť predĺžiť si svoje permanentky na nasledujúci ročník HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige za najnižšie ceny ešte do piatku večera 25. apríla.


Permanentky v tzv. prvej vlne si fanúšikovia môžu predĺžiť za ceny od € 150,- do € 500,- v závislosti od kategórie sektoru v hľadisku (státie, budget, club, premium), resp. od počtu po sebe idúcich sezón, v ktorých boli držiteľmi permanentky. 
V cene permanentky sú zahrnuté:
  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN v základnej časti KHL 2014/15 (cca 27- 30 zápasov),
  • všetky domáce prípravné zápasy (pozn.: hrané v Bratislave) v predsezónnom období,
  • predkupné právo na svoje miesto na play off KHL o Gagarinov pohár v prípade postupu HC  SLOVAN,
  • samostatný vyhradený vstup do SLOVNAFT Areny,
  • akciové ponuky a zľavy na produkty a služby od vybraných partnerov klubu, ako napr. OC CENTRAL, FanShop Slovan, FOTOLAB, Olympic Casino a iné.  
Spomedzi všetkých fanúšikov, ktorí si svoju permanentku na novú sezónu predĺžia do 25. apríla, vyžrebujeme piatich výhercov originálnych hraných hokejok s podpismi hráčov HC SLOVAN Bratislava a piatich výhercov dresov domácej tmavomodrej sady!
Verným fanúšikom Slovana a pravidelným návštevníkom zápasov v SLOVNAFT Arene sa permanentka určite vyplatí. Oproti súčtu cien jednotlivých lístkov za celú sezónu predstavuje zľavu 7 až 35 % (pozn.: pri predpokladanom počte 30 zápasov, vzhľadom na avizované rozširovanie súťaže). Vlani Slovan vypredal 23 z 27 domácich zápasov základnej časti KHL, dosiahol tretiu najvyššiu priemernú návštevnosť v celej KHL, siedmu v Európe a jeho aréna bola najvyťaženejšou (99,58%) spomedzi stovky európskych klubov (zdroj: iihf.com). Permanentka tak predstavovala aj garanciu svojho miesta počas celej sezóny a komfort v porovnaní so zháňaním zápasových vstupeniek, ktoré sa na najatraktívnejšie zápasy vypredali za niekoľko hodín. 

Permanentky sa dajú obnoviť zakúpením voucheru "HC SLOVAN KHL 2014/15" na vyše 630 predajných miestach Ticketportalu a tiež na vybraných pobočkách Slovenskej pošty po celom Slovensku do konca piatkových otváracích hodín.
Aj po spomínanom termíne bude naďalej možné využiť svoje predkupné právo na permanentku. Druhá vlna predpredaja pre súčasných permanentkárov bude prebiehať od utorka 29. apríla do utorka 20. mája 2014, cena sa však zvýši v priemere o cca 30 eur. Po tomto termíne sa definitívne otvorí predpredaj aj pre všetkých nových záujemcov o permanentky.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar