Zostava, ktorá chce potvrdiť playoff už dnes!

Aj s Ľubomírom Višňovským vykorčuľuje HC SLOVAN na záverečný domáci zápas v rámci základnej časti KHL 2015/16 proti Dinamu Riga.


Na úvodné buly o 19:00 sa pred gólmanom Barrym Brustom postaví pätica Tomáš Kundrátek Cam Barker, v útoku Lukáš Kašpar, Marek Viedenský, Václav Nedorost. Medzi obrancami dnes figuruje opäť aj Ľubomír Višňovský, ktorý nastúpi po boku Michala Sersena. Do zápasu pôjde aj dvojica Ivan Švarný, Mislav Rosandič, otáznik visí nad štartom Vladimíra Mihalika.V dôležitým súbojom, v ktorom stačí Slovanistom na postup do playoff KHL zisk jediného bodu nespravil hlavný tréner Miloš Říha ani jednu zmenu. Po už spomínanom prvom útoku bude naskakovať na ľad trio Andrej Šťastný, Rok Tičar, Žiga Jeglič. Kapitán Tomáš Surový tvorí útok s Michelom Miklíkom a Milanom Bartovičom Spolu zostáva aj Pavol Skalický, Patrik Lušňák a Ladislav Nagy. Pripravený do zápasu by mohol byť okrem Juraja Šišku prípadne aj Dávid Skokan.Predpokladná zostava:
B: Brust (Garnett)
O: Kundrátek, Barker – Sersen, Višňovský – Švarný, Rosandič – (Mihálik)
Ú: Kašpar, Viedenský, Nedorost – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový, Bartovič – Skalický, Lušňák, Nagy – Šiška, (Skokan)Sprievodné aktivity počas zápasu:
1. prestávka – súťaž NAY Sumo na ľade
2. prestávka – súťaž BAUHAUS Slingshot

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar