Záver Champions Hockey League doma proti Třincu

HC SLOVAN Bratislava odohrá záverečný zápas skupinovej fázy Champions Hockey League v stredu o 18:00 h proti Třincu.

Pre HC SLOVAN Bratislava pôjde o šiesty zápas v rámci skupiny F Champions Hockey League. Slovanisti žiaľ doteraz nemajú na konte ani bod, keď nedokázali uspieť proti Leksandu, Fribourgu rovnako nebodovali minulý týždeň vo Werk Arene v Třinci. Belasí sa tak pokúsia pripísať do tabuľky v stredajšom domácom zápase prvé body. 
Obe mužstvá po vzájomnom zápase v Česku odohrali kolo vo svojej domácej súťaži. Třinec zdolal Olomouc na jeho ľade 2:1, Slovan porazil Liptovský Mikuláš 4:3. Náš súper je v tabuľke českej najvyššej súťaže na tretej priečke.
Vzhľadom na to, že ani jedno z mužstiev nemôže postúpiť do ďalšieho priebehu CHL pričom obe majú najvyššie ambície v národných ligách a nabitý program, prepdokladá sa, že v súpiskach sa objaví niekoľko hráčov, ktorí dostávajú menší herný priestor v extraligách. 
V drese Tŕinca by sme však mali vidieť slovenského obrancu Martina Marinčina, ktorý donedávna pôsobil ešte v zámorskej NHL. Rovnako útočníkov Vladimíra Draveckého či Miloša Romana a Patrika Hrehorčáka.
Tréner Václav Varaďa môže dať priestor v bránkovisku Ondřejovi Kacetlovi, ktorý vychytal výhru Třinca proti Slovnau minulú stredu alebo Marekovi Mazancovi, ktorý zase prostredie v Bratislave dôverne pozná. 
Vstupenky na zápas proti Oceláři Třinec si zakúpite v sieti Ticketportal.
Zápas je organizovaný v režime KZ (kompletne zaočkovaní).

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar