Zápasy odložené na neurčito

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) a riadiace orgány súťaží v súlade s oznámením Ústredného krízového štábu zo dňa 9.3.2020 v súvislosti s rizikom prenosu koronavírusu (COVID-19) prijali nasledovné rozhodnutia:

Riadiace orgány súťaží SZĽH v súlade s oznámením Ústredného krízového štábu zo dňa 9.3.2020 vydávajú podľa čl. 4.2.5.4 SP SZĽH rozhodnutie, že zápasy v súťažiach Tipsportligy, Slovenskej hokejovej ligy, 2. ligy seniorov, Extraligy žien, Extraligy juniorov, Extraligy dorastu, 1. ligy juniorov, 1. ligy dorastu, Ligy kadetov, Ligy st. žiakov 8., 7., Ligy ml. žiakov 6., 5.; ďalej turnaje prípraviek HP 3. a HP 4., ako aj všetky naplánované priateľské zápasy v ľadovom hokeji na území SR v termíne od 10. do 23. marca 2020 vrátane, sa v tomto období nebudú hrať a odkladajú sa na neurčito.

SZĽH situáciu ďalej monitoruje a bude priebežne reagovať. SZĽH bude o svojich ďalších rozhodnutiach bezodkladne informovať prostredníctvom svojho webového sídla a sociálnych sietí.
HC SLOVAN Bratislava teda v utorok 10. marca nevycestuje na zápas 8. kola nadstavby Tipsport Ligy do Trenčína. Rovnako je odložený na neurčito aj posledný domáci zápas nadstavby proti HK Poprad, ktorý sa mal pôvodne odohrať v nedeľu 15. marca. Klienti, ktorí si doteraz v predpredaji zakúpili vstupenky a prípadný náhradný termín konania zápasu im nebude vyhovovať, ich môžu vrátiť výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili, v súlade so všeobecnými obchodnými podmienkami Ticketportal.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar