Zápas dvoch častí a Brustovo vyčíňanie

„Zápas by som rozdelil na dve časti – na krásne akcie a hlúposti. Tieto pasáže sa často striedali, hráči neboli disciplinovaní. Naše góly padali po pekných akciách,“ vravel kouč Miloš Říha.

Najviac sa skloňovalo však nervózne počínanie brankára Barryho Brusta. Ten sa viackrát dostal do slovnej potýčky s rozhodcami, ktorá vyvrcholila najskôr osobným a vzápätí aj trestom do konca stretnutia. Pri protestnom odchode hodil svoju masku i hokejku do stredu ľadovej plochy.
„Znova sme tu mali jeho extrém, bola to hlúposť. Možno sa na rozhodcov hneval právom, ale od Brusta nepotrebujeme takéto reakcie. Nie je to na smiech, kazí nám to celú sezónu. Teraz musíme naspäť povolať náhradníka Pavlasa z hosťovania. Niečo také by sa nemalo stávať,“ reagoval nahnevaný tréner Slovana.
Diváci ocenili Brustovo počínanie potleskom a skandovaním. Říha toľko pochopenia nemal. „Ohrozuje svoju budúcnosť v Slovane. Toto nie je žiadna šou. Nedávno dostal stopku na 4 zápasy a musel zaplatiť pokuty nám aj vedeniu KHL. Toto nás má baviť?“ položil rečnícku otázku.



Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar