Zajtra posledný domáci zápas v základnej časti- príde Banská Bystrica

Zvýšený záujem o zápas zo strany fanúšikov

Zajtra o 17.30 sa hodí posledné úvodné buly zápasu  na našom ľade v základnej časti Slovnaft Extraligy. Hokejky si skríži náš Slovan s Banskou Bystricou, ktorá do Bratislavy príde aj s Miroslavom Lažom.

Práve Lažo dodáva tomuto zápasu patričný náboj. Odchovanec Slovana a jednoznačne najobľúbenejší útočník našich fanúšikov sa po návrate z KHL síce pripravoval so Slovanom, no nakoniec skončil v drese Banskej Bystrice.

Banská Bystrica, tak ako aj my, prehrala posledné tri zápasy a náladu pred play-off si určite nezlepšila. Postupne prehrali barani v Trenčíne, doma so Skalicou a naposledy v Poprade. Práve prehra v Poprade znamenala, že Banská Bystrica už neskončí druhá. Bystričania majú pred play-off istú tretiu priečku.

Naši hokejisti bojujú krvopotne o štvté miesto. Po sérii troch prehier sa na nás Dukla Trenčín dotiahla len na tri body a vo zvyšných dvoch zápasoch musíme bezpodmienečne bodovať. Po vírusovom ochorení, ktoré šarapatilo v kabíne sa všetci hráči už zotavili a budú pripravení nastúpiť na zápas. V Skalici sme hrali bez Lipianskeho a Skokana, ktorí dobrali antibiotiká len deň pred zápasom, no do zajtrajšieho zápasu by mali byť pripravení nastúpiť.

Po dlhej dobe sa domácim fanúšikom predstaví aj Andrej Nedorost a premiéru na domácom ľade zaknihuje Joe Rullier. O zápas s Bystricou je zvýšený záujem medzi našimi fanúšikmi. V sektoroch A2, A3 a B4 sú k dispozícii posledné desiatky lístkov a zvýšený predaj sme zaznamenali aj v sektoroch B1-B3. Všetko nasvedčuje tomu, že posledný zápas v základnej časti na domácom ľade sa bude niest v dobrej atmosfére. Zápas začína o 17.30. Posledný zápas odohráme v Poprade.

Lístky na zápas s Bystricou kúpite na http://www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=600283

jk

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar