Začal predaj sezónnych vstupeniek na Tipsport Ligu 2019/20

HC SLOVAN Bratislava začal od 15. augusta bezprostredne po potvrdení ligovej licencie VV SZĽH predpredaj permanentiek na Tipsport Liga sezónu 2019/2020.

Už tradične sú v prvej vlne zvýhodnení doterajší majitelia permanentiek, ktorí v prvých dňoch predpredaja obdržia z Ticketportalu osobný email s rezervačným kódom, na základe ktorého si môžu uplatniť svoje predkupné právo na miesta z predchádzajúcej sezóny. Až do piatku 30. augusta budú mať zároveň najvýhodnejšie ceny, priemerne o 20 až 40 eur lacnejšie ako pre nových záujemcov.
Predkupné právo majú všetci držitelia permanentiek z vlaňajšej sezóny v KHL.

Paralelne s prvou vlnou prebieha predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ale zatiaľ iba na voľné miesta, ktoré nie sú blokované predkupným právom.

Ceny permanentiek v porovnaní s vlaňajšou poslednou sezónou v KHL boli výrazne znížené v priemere o 130 až 140 eur, v závislosti od sektorov. Navyše, na rozdiel od KHL, v cenách Tipsport Liga permanentiek je už zarátané aj prípadné play off. V praxi to bude znamenať, že ak sa Slovan prebojuje do vyraďovacej fázy, držiteľ permanentky si nebude musieť na žiadny play off zápas kupovať vstupenku alebo si dobíjať permanentkovú kartu. Tá mu bude platiť na všetky zápasy play off, bezohľadu na ich počet. 

V novej sezóne si bude môcť držiteľ permanentky “HC SLOVAN Tipsport Liga 2019/20” vyberať až z 20 rôznych cenových kategórií, vrátane rodinnej permanentky 1+1 v cenovom rozpätí od 140 do 330 eur. Cenová diferenciácia je tvorená jednak kategorizáciou sektorov Zimného štadióna Ondreja Nepelu (celkom 5 rôznych kategórií), a tiež spôsobom predpredaja v troch rôznych časových a cenových vlnách.

V prvej vlne sú už tradične k dispozícii najlacnejšie permanentky, týka sa to však iba tých verných fanúšikov, ktorí mali zakúpenú permanentku aj v predchádzajúcej sezóne. Na základe unikátneho rezervačného kódu, ktorý bude zaslaný mailom v prvých dňoch predpredaja, si môžu uplatniť svoje predkupné právo. Prvá vlna predpredaja potrvá do piatku 30. augusta 2019 vrátane a ceny sa v nej pohybujú od 140 do 290 eur. Paralelne bude prebiehať predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ale iba na voľné miesta, ktoré nie sú dotknuté predkupným právom.

Všetky sezónne vstupenky (permanentky), ktoré sú v ponuke, predstavujú výraznú zľavu oproti súčtu cien za individuálne zápasové vstupenky a fixáciu ceny počas celej sezóny. Zľavy pre doterajších držiteľov permanentiek sa pohybujú od 23 až do 26% pri 29 domácich zápasoch základnej časti, v porovnaní so súčtom cien zápasových vstupeniek. Permanentkár môže ušetriť 42 až 100 eur, pričom najväčšia je v najlepšom sektore (Prestige) v prvej vlne predpredaja, t.j. pre verných permanentkárov. Cena jedného zápasu pre permanentkára tak vyjde od 4,80 do 10 eur, resp. od 5,50 do 11,40 eur pre nových. Pre porovnanie, ceny individuálnych zápasových vstupeniek budú od 7 do 15 eur v bežnom predpredaji. 

Permanentky platia na všetkých 29 domácich zápasov základnej časti (24+5 zápasov v nadstavbe 1-6). Zároveň budú - na rozdiel od KHL - platiť na všetky domáce zápasy vyraďovacej fázy, ak sa do nej Slovan prebojuje, bez akéhokoľvek dokupovania, dobíjania, ap. Ďalšie výhody spojené s permanentkou HC SLOVAN Tipsport Liga sú podrobnejšie popísané v samostatnom článku. 

Aj v novej sezóne počas základnej časti ponúka Slovan viacero zľavnených vstupeniek. Všetky sú zamerané na podporu predaja a udržania čo možno najvyššej priemernej návštevnosti domácich zápasov. Od prvého dňa predpredaja bude k dispozícii rodinná permanentka 1+1 už od 220 eur (na centrálnom predajnom mieste Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava), ktorá platí pre jedného dospelého a dieťa vo veku od 6 do 15 rokov. V základnej časti budú tiež k dispozícii zľavnené vstupenky pre deti vo veku 6-15 rokov v jednotnej cene 7 eur, skupinové zľavy, zľavy pre držiteľov preukazov ZŤP/ZŤP-S, ako aj študentské zľavy pre držiteľov preukazov ISIC/ITIC/EURO26.

Príjmy z ticketingu zostávajú kľúčovou súčasťou rozpočtu Slovana. Všetky príjmy zo vstupného poputujú naspäť do klubu na bezproblémové zabezpečenie ďalšej sezóny s konkurencieschopným hráčskym kádrom a kvalitnou organizáciou domácich zápasov poskytujúcich pekný zážitok pre celú rodinu.

KOMPLETNÉ CENY PERMANENTIEK NÁJDETE TU!


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar