Dnes vyvrcholí dražba vianočných dresov

Hokejisti Slovana v nich odohrali vianočný zápas proti Avtomobilistu Jekaterinburg, v ktorom napokon po dramatickom priebehu podľahli až v predĺžení 4:5..

Špeciálnu edíciu vianočných dresov navrhol pre spomínaný zápas Juraj Šiška, ktorý sa v posledných rokoch podieľa na celkovej vizuálnej identite klubu v KHL.

Slovan na tento jeden zápas nastúpil v špeciálnej sade belasých dresov s vianočným motívom.HC SLOVAN Bratislava dáva pre zberateľov do dražby kompletnú sadu autentických, hraných dresov, medzi nimi napríklad člena českého olympíjskeho tímu Michala Řepíka (62), ktorý v ňom strelil aj úvodný gól stretnutia, dres brankára Jakuba Štěpánka (30), kapitána Andreja Meszároša (16), či účastníka Zápasu hviezd KHL 2018 Zacha Boychuka (11).

Vyvolávacia cena každého dresu je stanovená na € 100,-. Výťažok z tejto dražby dresov poputuje na konto neziskovej organizácie Deťom s rakovinou a občianskemu združeniu Slniečko na ceste, pri príležitosti svetového dňa Boja proti rakovine (World Cancer Day). Šek bude odovzdaný pred posledným domácim zápasom 1. marca proti Dinamu Minsk. Aukcia začala vo štvrtok 18. januára dopoludnia a bude trvať až do nasledujúcej stredy 24. januára 2018 súbežne na stránkach www.hcslovan.sk a tiež www.hokejportal.net. Vrcholiť bude v tento deň medzi 20:00 h - 21:00 h, kedy sa bude rozhodovať o konečných cenách a tiež majiteľoch cenných dresov.Do dražby belasých dresov sa môžete zapojiť TU. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar