Zábava sa skončila!

Michel Miklík schádzal z utorňajšieho tréningového ľadu napriek úmornej práci s typickým úsmevom na tvári. Čoskoro 31-ročný (nar. 31. júla 1982) rodák z Piešťan začína v Slovane už druhú sezónu.

Pred tou aktuálnou sa rodinka Miklíkovcov rozrástla o jednu posilu. V apríli mu manželka Mirka porodila syna a na naše pomery netradičné meno Michel pokračuje v tradícii.Náš najproduktívnejší hráč uplynulej premiérovej sezóny v KHL zaznamenal v 52 dueloch základnej časti 9 gólov a 15 asistencií. K 24 bodom pridal v štyroch stretnutiach play off ďalšie dve asistencie. Následne absolvoval svoj druhý svetový šampionát a na ňom hneď k otváraciemu gólu pridal neskôr ďalší a s dvoma asistenciami si tak zapísal 4 kanadské body.
Obdobie oddychu teda nebolo pre Michela Miklíka dlhé. "Bolo to asi mesiac a pol. Čas ubiehal veľmi rýchlo a snažil som sa ho venovať regenerácii a rodine," prezradil na úvod nášho rozhovoru. Viac vo videu...okrem iného aj odpoveď na otázku, či zostane Vondrka jeho kamarátom naďalej...

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar