Vystrojte sa ako orly. Vo fanshope

Máme tu november, s ktorým sa spája chladnejšie počasie a postupný začiatok zimného času. Pre nás vo fanshope je november obdobím zbrojenia sa do chladnejšieho počasia aj počas zápasov.

Sezóna je v plnom prúde a zápasov máme pre sebou ešte neúrekom. Novinky stále pribúdajú a rozhodne s nimi nekončíme. V ponuke HC SLOVAN Fanshopnové mikiny, čiapky či šály, ktoré sa do tohto chladného počasia rozhodne hodia.
Doplnky, ktoré sme si pre vás prichystali a rozhodne ich využijete, sú napríklad minidresy, ktorými si môžete skrášliť napríklad auto, popolník a zapaľovač, ktoré nesmú chýbať žiadnemu slovanistickému fajčiarovi. Puky, odznaky ako súčasť výbavy sa tiež rozhodne zídu.

Dni sa postupne skracujú a vzduch sa ochladzuje a my si nemôžeme dovoliť byť v strede sezóny nevyzbrojení. Pre pánov sú v ponuke bundy, mikiny, šály, čiapky, rukavice, ponožky, vďaka ktorým im zima nebude a ich  slovanistická výstroj ich bude hriať nielen pri srdci. Pre dámy máme tiež v ponuke mikiny, šály, čiapky, rukavice aj ponožky, ba dokonca aj balzam na pery, vďaka ktorému ich pery budú stále stopercentné. Pre našich najmenších máme v ponuke mikiny, teplé čiapočky, šáliky, ponožky  a mnoho ďalšieho, čo poriadný slovanistický fanúšik potrebuje. 

Sychravé počasie sa rovnako tak spája s nadmerným pitím teplých nápojov. V ponuke máme nové hrnčeky, v ktorých káva a čaj majú zázračný účinok. Určite to vyskúšajte.

V novembri nás okrem nových produktov čaká aj mnoho súťaží a akcií. Rovnako tak sa môžete tešiť  aj na Black Friday, ktorý neobíde náš fanshop ani tento rok. Na facebooku a instagrame vás budeme informovať o všetkom, čo potrebujete vedieť. Nezabudnite nás sledovať.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar