Výborné druhé miesto mladých Slovanistov na Orange Minihokej Tour

Druhé miesto je veľým úspechom

Mladé nádeje Slovana nastúpili v nedeľu na finálový turnaj Orange Minihokej Tour ako víťazi trenčianskej skupiny. Vo finálovom turnaji, ktorý sa hral na zrekonštruovanom štadióne Ondrela Nepelu dosiahli pekný výsledok, keď skončili na výbornom druhom mieste.

Prvý zápas hrali hráči 4. ŠHT vedení trénerom Hosťoveckým proti Košiciam, ktoré porazili po samostatných nájazdoch 6:5. Následne si poradili 7:3 so Zvolenom. Bohužiaľ  finále sa im nepodarilo vyhrať, Dubnica nás porazila 11:6, no napriek finálovej prehre považuje tréner Boris Hosťovecký druhé miesto za obrovský úspech.

"Turnaj bol výborne zorganizovaný a celkovo bol veľmi kvalitný. Na zápasy sa prišlo pozrieť dosť divákov, ale aj prezident SZĽH pán Široký, či riaditeľ Orange Slovensko pán Lančarič. Chlapci na turnaji potvrdili, že hokej vedia hrať a ukázali dobrú hru. Trochu nás samozrejme mrzí prehra vo finále. Dubnica bola lepšia, jej hráči boli korčuliarsky na tom lepšie. Škoda toho, možno keby sa hralo v pondelok, tak by sme vyhrali. Druhé miesto však beriem ako obrovský úspech, veď na turnaji pôsobilo až 36 tímov. Tento výsledok je pre nás obrovským záväzkom a motiváciou pracovať ešte lepšie s našou mládežou. Druhé miesto je odmenou za tie hodiny driny a odriekania si niektorých vecí. Chlapci reprezentovali Slovan viac ako obstojne a ukázali, že majú na to, aby boli v budúcnosti oporami A mužstva," zhodnotil tréner Hosťovecký úspešné vystúpenie našej mládeže na Orange Minihokej Tour.

Chlapcom ku krásnemu druhému miestu srdečne blahoželáme!

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar