Vianočné novinky vo fanshope

Vianočné sviatky sú na spadnutie a vy stále netušíte, čo darovať svojim blízkym pod vianočný stromček? Skočte do oficiálneho Fanshopu HC SLOVAN Bratislava a uvidíte, že si vyberiete hneď.

Originálne obliečky pre maminu, luxusnú koženú peňaženku v darčekovom balení pre tatina, roztomilého plyšového maskota Harvyho pre sestru, krásny nový ruksak s logom pre brata, pre dedka nádhernú ploskačku s gravírovaným logom alebo sadu sprchových gélov a babičke napríklad drevené ozdoby na stromček. A nezabudnite ani na seba… trebárs s novou čiapkou. 

A na výber je toho ďaleko viac. Viac ako 20 druhov čiapok, vybrané šiltovky a šále v akcii 1 + 1, nová Kappa kolekcia, praktické vankúše, osuška alebo uterák s orlom, pollitrový pohár s gravírovaným logom alebo krásna porcelánová kolekcia s logom Slovana. Výber je tento rok skutočne pestrý a pod vaším vianočným stromčekom tento rok môžete nadeľovať rýdzo slovanistickú radosť.

V ponuke nájdete tiež kompletnú výbavu na zimné mesiace, od ponožiek po čiapky všetko. Novinkou sú tepláky, ale i zimné bundy a vesty, ktoré si môžete vyskúšať vo fanshope v prízemí Zimného štadióna Ondreja Nepelu. O výber nebudú ukrátení ani najmenší slovanisti s novom baby kolekciou – ideálny vianočný darček pre všetkých novorodených fanúšikov HC SLOVAN Bratislava.

Fanshop je pre vás otvorený každý deň a to až do 23. decembra 2018, kedy sa naviac môžete tešiť na novú originálnu Vianočnú kolekciu HC SLOVAN Bratislava. Dresy sú v predaji už teraz, suveníry už zanedlho v ponuke fanshopu i e-shopu. Tiež sa už nemôžete dočkať vianočných sviatkov? Prajeme vám krásne a hlavne slovanistické Vianoce! 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar