Veľká premiéra: Nový fanshop HC SLOVAN otvorí dva dni pred prvým domácim zápasom

Nové belasomodré dresy, v ktorých budú hokejisti HC SLOVAN Bratislava v KHL hrať domáce zápasy, vyvolali medzi fanúšikmi mnoho pozitívnych ohlasov. To nás teší, no máme pre vás ďalšie dobré správy.

od piatku 7. septembra si spomínané dresy a veľa ďalších suvenírov budete môcť zakúpiť v novootvorenom fanshope HC SLOVAN, priamo na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.
Prvý domáci zápas odohrajú naši hokejisti už 9. septembra s Lokomotivom Jaroslavľ, na ktorý môžete prísť už poriadne pripravení. Nenechajte si ujsť veľkú premiéru nášho nového obchodu, ktorá začína už od 10:00 h. Spolu s vami sa na ňu tešia aj hráči Patrik Virta a Marek Sloboda, ktorí do fanshopu zavítajú v skorých popoludňajších hodinách (okolo 15:00 h) - takmer bezprostredne po návrate z tripu -  a vy si môžete odniesť milú spomienku v podobe podpísaného suveníru alebo spoločnej fotky. Okrem toho si budete môcť aj zasúťažiť o tričká z novej kolekcie. A to sa určite oplatí.

A čo na vás čaká? Okrem milej a ochotnej obsluhy, ktorá je samozrejmosťou a zodpovie vám všetky vaše otázky, sme si na úvod sezóny pripravili viac než sto produktov. Od oblečenia až po menšie fanúšikovské suveníry. Tričká, mikiny, šiltovky, šály, ale aj hrnčeky, odznaky a iné spomienkové predmety. Všetko vo farbách a so znakmi klubu, ktorý patrí vášmu srdcu a ktorý chcete mať na tričku, v aute, na kľúčoch, či na pracovnom stole.

Pre pánov máme v ponuke osem druhov tričiek v najrôznejších farbách, s dobre známym klubovým logom orla. Pripravili sme si pre vás niekoľko alternatív. Vybrať si môžete z výrazných nápisov, ale aj decentnejších motívov. Páni majú možnosť siahnuť aj po štýlovom polo tričku v navy farbe a vyšitým znakom Slovanu na hrudi.

A čo naše fanúšičky a najmenší fanúšikovia? Na nich sme taktiež nezabudli. V ponuke pre nich dominujú tričká. V chladnejších dňoch, ktoré nepochybne prídu, oceníte širokú paletu mikín na zips, na šnurovanie s kapucňou aj bez nej. Dočkáte sa aj baby textilu pre najmenších. Pozrite sa a presvedčíte sa. Bude to stáť za to.

A ďalej? Šiltovky. Veľa šiltoviek. Sieťkované aj plné, s rovným Snap aj baseballovým šiltom, pre deti aj dospelých. Čiapky ešte nie sú nutnosťou, neskôr sa ale budú hodiť a my ich máme v obchode už teraz. Jednoducho povedané, pre každého fanúšika to, čo sa mu páči.

A ak si náhodou žiadnu nevyberiete, poviete nám. Možno tie ďalšie vyrobíme podľa vašich predstáv.

Puky, minipuky, perá, hrnčeky, peňaženky, prívesky, náramky... Asi nemá cenu vypisovať všetko, čo vám náš fanshop dokáže ponúknuť. Najideálnejšie bude, ak sa k nám do obchodu prídete pozrieť osobne.

Nemáte cestu okolo? Môžete využiť ponuku nášho úplne nového e-shopu. Prehľadne a v kategóriách sme pre vás pripravili všetky naše produkty. Objednať si môžete aj s dopravou priamo domov, alebo si tovar prevezmete osobne na predajni. Platba je možná kartou aj bankovým prevodom. Jednoducho tak, aby to bolo pre vás čo najpohodlnejšie.

Taktiež sa môžete prihlásiť k odberu pravidelného newsletteru nabitého novinkami a výhodnými akciami.

A pozor! Súčasnou ponukou ani zďaleka nekončíme. Aj naďalej pre vás budeme pripravovať novinky a doplňovať sortiment fanshopu. Aj preto nás sledujte na facebooku a instagrame, aby vám neuniklo nič podstatné.

Nový oficiálny Fanshop HC SLOVAN Nájdete na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, zo strany Trnavskej cesty medzi známou pivárňou Budík a tréningovými halami. Otvorené je každý deň od 10:00 do 18:00 hodiny. V čase zápasov sme tu pre vás aj dve hodiny pred a hodinu po zápase. Počas zápasov je samozrejmosťou aj stánok priamo v hale pri turniketoch za sektorom A2.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar