V predpredaji vstupenky na domáce prípravné zápasy

Dlhé čakanie od 27. februára, kedy HC SLOVAN ukončil svoje účinkovanie v play off domácou prehrou s CSKA Moskva, sa pomaly končí. Začína séria prípravných zápasov.


Manažmentu HC SLOVAN Bratislava sa podarilo napokon dohodnúť na troch domácich prípravných zápasoch, ktoré odohráme na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu s jednotným začiatkom o 19:00 h.utorok 9.8.2016: HC KOMETA Brno
utorok 16.8.2016: KHL Medveščak Zagreb
štvrtok 18.8.2016: PSG Zlín
Vstupenky na tieto zápasy sú už v predpredaji v sieti Ticketportal alebo online na www.ticketportal.sk. Cena vstupenky je jednotne 5.- EUR do všetkých sektorov. Keďže sa všetky tri zápasy hrajú v priebehu desiatich dní, k dispozícii bude aj výhodná zľavnená vstupenka "Balíček HC SLOVAN prípravné zápasy" za 10.- EUR, ktorá platí na všetky tri zápasy.Majitelia sezónnych vstupeniek "HC SLOVAN KHL 2016/17" majú vstup na všetky tri prípravné zápasy v cene svojej permanentky.Fanúšikov Slovana upozorňujeme, že na prvý zápas proti Komete Brno je zvyšok sektora B11 a sektor B12 určený pre priaznivcov hostí, ktorých v Bratislave očakávame už tradične v hojnom počte. Pri zvyšných dvoch domácich zápasov nebude potrebné vytvárať špeciálny sektor pre hostí.Záujemcom o kúpu sezónnych vstupeniek odporúčame zabezpečiť si svoje permanentky čo najskôr. Začiatkom predaja zápasových vstupeniek sa totiž možnosti výberu sedadiel postupne výrazne zmenšujú, keďže prípravné zápasy sú súčasťou zápasového plánu permanentkára.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar