V nedeľu finále Orange Minihokej Tour aj s účasťou nádejí Slovana!

Finále sa odohrá na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a naša 4. ŠHT bude prvým mužstvom Slovana, ktoré tam odohrá súťažný zápas!

Už v nedeľu 17. apríla sa uskutoční nami dlho očakávané finále turnaja Orange Minihokej tour. Naši chlapci zo 4.ŠHT sa dostali do finále po výborných výkonoch v „trenčianskej“ skupine, kde porazili aj obrovského favorita z Trenčína. Pre našich chlapcov vedených trénerom Borisom Hosťoveckým je finále turnaja obrovským úspechom a na domácom ľade by chceli dosiahnuť ešte viac.

4. ŠHT Slovana bude prvým mužstvom z nášho klubu, ktoré odohrá zápas na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu! Práve v dejisku majstrovstiev sveta sa odohrá finálové kolo, ktoré bude prebiehať celú nedeľu.

Náš tím dostal do skupiny mladé nádeje zo Zvolena a z Košíc. Prvý zápas odohráme krátko pred desiatou hodinou a druhý krátkou pred dvanástou. Turnaj sa hrá v zmysle pravidiel minihokeja. O mužstvá bude dokonalé postarané. Počas celého turnaja majú zabezpečený pitný režim a stravovanie. Turnaj vyvrcholí o 16.40 finálovým súbojom a my veríme, že jedným z tímov hrajúcich finále bude náš Slovan.

Okrem Slovana sa turnaja zúčastní Ružinov, Martin, Košice, Dubnica a Spišská Nová Ves

Hrací čas: 2 x 15 min. (čistý čas) v zmysle pravidiel pre minihokej. Čas striedania sa uskutočňuje v obidvoch minidružstvách súčasne a povinné po 60sekundách na znamenie časomerača.Každé družstvo je rozdelené na MINIDRUŽSTVÁ. Jedno minidružstvoma k hre pripraveného 1 brankára 8 hráčov a 1 náhradníka. Celkovýpočet za minidružstvo A+B je 18+2. Na každé stretnutie môže všaknastúpiť 16 hráčov a 2 brankári. Dvaja náhradníci budú mimo ľadovejplochy a musia nahradiť hráčov svojho družstva v novom stretnutí!

Program nášho Slovana:

9.50 HC SLOVAN Bratislava- HC Košice

11.45 HC SLOVAN Bratislava- HKM Zvolen

O umiestnenie:

14. 45 o 5. miesto

15.35 o 3. miesto

16.40 finále

Ak máte čas, príďte povzbudiť naše mladé nádeje a budúce hviezdy Slovana Bratislava! Chlapci si to zaslúžia!

jk


Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar