Už v stredu predsezónna autogramiáda v Centrale

V stredu 16. augusta popoludní sa kompletný tím Slovana predstaví svojim fanúšikom na tradičnom predsezónnom podujatí v obchodnom centre Central.


V jedinom možnom voľnom termíne - medzi poslednými dvomi prípravnými zápasmi - pripravil HC SLOVAN Bratislava spolu s obľúbeným nákupným centrom Central na Trnavskom Mýte pre všetkých fanúšikov Slovana oficiálne predstavenie celého tímu pred štartom základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy 2017/18. Súčasťou celej akcie pre priaznivcov “belasých” bude autogramiáda všetkých hráčov A mužstva, vystúpenia HC SLOVAN Cheerleaders, fototermín s maskotom Harvym a rôzne súťaže spojené s hokejom.
Podujatie "I ¦ SLOVAN" odštartuje už od 16:00 h viacerými zábavnými súťažami pod taktovkou moderátora Slava Jurka o klubové suveníry a voľné vstupenky na otváracie domáce zápasy Slovana v KHL. V sprievodnom programe nebude chýbať maskot Harvy, HC SLOVAN Cheerleaders, Fotolab kútik, možnosť registrovať si klubovú HC SLOVAN Cashback kartu, či zahrať si stolný hokej STIGA.  
Najdôležitejšia časť celého podujatia príde okolo 17:00 h, kedy do Centralu zavíta kompletný tím HC SLOVAN Bratislava so všetkými hráčmi na súpiske A mužstva, pripravenými zasiahnuť do novej sezóny v KHL, vrátane trénerov Miloša Říhu, Roberta Petrovického, Rudolfa Jendeka a Rostislava Haasa. Po krátkom predstavení každého člena nášho mužstva, ktoré bude uvádzať moderátor Slavo Jurko, bude od cca 17:15 h pripravená hodinová autogramiáda nášho tímu. Upozorňujeme, že vzhľadom na ďalšie povinnosti hráčov autogramiáda má vopred stanovenú dĺžku a bude trvať presne 60 minút.

Nenechajte si preto ujsť príležitosť, aká sa naskytne len raz za sezónu a príďte pozdraviť hráčov HC SLOVAN Bratislava pred ostrým štartom sezóny 2017/18. Pri troche šťastia si odnesiete podpisové karty každého hráča, zopár cenných fotografií alebo malé hokejové suveníry. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar