Uber Vás v pondelok odvezie zadarmo na zápas

Uber podporuje hokej v Bratislave. Pre divákov posledného zápasu hokejového klubu HC SLOVAN Bratislava v základnej časti KHL v sezóne 2015/2016 na domácom ľade si preto pripravil prekvapenie – novoregistrovaní používatelia aplikácie získajú jazdu na zápas a z neho zadarmo.

V pondelok 8. 2. 2016 o 19:00 h odohrá HC SLOVAN Bratislava svoj posledný zápas v základnej časti KHL v sezóne 2015/2016 na domácom ľade Zimného štadióna Ondreja Nepelu.
Aplikácia Uber si pripravila pre každého novozaregistrovaného používateľa veľké prekvapenie. Stačí si stiahnuť aplikáciu Uber do svojho smartfónu, zaregistrovať sa a zadať potrebné údaje. Pri využití jazdy so službou Uber v deň zápasu a s použitím promo kódu VERNISLOVANU, každý nový zákazník dostane 2 jazdy, každú v hodnote 10 € úplne zadarmo. Jedinou podmienkou je, že tieto jazdy musia začínať alebo končiť práve na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Fanúšikovia, ktorí sa chystajú na zápas a zaregistrujú sa do aplikácie Uber, sa teda budú môcť v pohodlí odviezť na zápas svojho tímu a podporiť ho.

„Chceme spolu s priaznivcami Slovana aspoň takto hokejistom poďakovať za ich doterajšie pôsobenie v základnej časti súťaže. Budeme pevne veriť, že Slovan v tejto súťaži zďaleka nekončí a spolu s fanúšikmi ho odprevadíme na šťastnú cestu do play-off,“ povedal Matej Beňuška, marketingový manažér Uber Bratislava.

S touto spoluprácou je spokojný aj Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC SLOVAN Bratislava: „Je to taký malý darček od Uberu a Slovana fanúšikom za ich vernosť počas celej sezóny. Chceme, aby ľudia mali z každého domáceho zápasu pekný zážitok a tak verím, že toto k ich spokojnosti prispeje. Zároveň nadväzujeme na podobnú spoluprácu Uber s inými veľkými športovými klubmi, ako napr. Galatasaray Istanbul, Olympique Lyon, Chelsea Londýn, alebo basketbalový tím NBA Sacramento Kings.“ 

Obaja zdôrazňujú, že ich spoločným cieľom je aj znížiť počet automobilov parkujúcich v bezprostrednej blízkosti štadióna a odľahčiť tak túto lokalitu, čo isto privítajú obyvatelia v susedstve zimného štadióna.
-------------
Čo je Uber?

Aplikácia Uber je dostupná na všetkých smartfónoch pracujúcich s operačnými systémami iOS, Android a Windows Phone. Cestujúci si jednoducho stiahne aplikáciu, vytvorí účet a môže cestovať.

Aplikácia používa GPS lokalizáciu na to, aby našla najbližšieho voľného vodiča. Akonáhle je požiadavka zaznamenaná, cestujúcemu sa zobrazí fotografia vodiča, jeho meno, registračné číslo vozidla a môže sledovať príjazd objednaného automobilu v reálnom čase. Časy čakania na odvoz v daždi a zlom počasí sú dávno preč, pretože aplikácia cestujúceho upozorní, keď automobil dorazí na dohodnuté miesto. Cestujúci majú prístup k live GPS mape, ktorú môžu zdieľať so svojimi priateľmi a blízkymi. Tí môžu takto sledovať celú ich jazdu, mať prehľad, kde sa nachádzajú a ubezpečiť sa tak, že do cieľového miesta dorazia bezpečne. Na konci cesty sa neplatí hotovosťou, platba sa automaticky spracuje aplikáciou, takže sa nikdy nemusíte bať, či máte pri sebe dosť peňazí. Tieto funkcie zaručujú zvýšenú bezpečnosť a pohodlie. Viac o Uber na www.uber.com.
Svojou kampaňou VERNISLOVANU chce podporiť bratislavských hokejistov a fanúšikom dať príležitosť nechať sa pohodlne priviezť a odviezť zo štadióna.AKO POUŽIŤ PROMO KÓD: Stiahnite si aplikáciu UBER cez Google Play, Apple App Store, alebo Windows apps. Pre rýchlu registráciu cez prehliadač KLIKNITE SEM.Pokiaľ už máte aplikáciu stiahnutú tak ju otvorte, kliknite na PROMO a zadajte promo kód VERNISLOVANU. Presne ako to vidíte nižšie na gifku. Váš odvoz zadarmo na zápas a zo zápasu sa pripísal na Váš účet.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar