Teraz majú body s Kazaňou význam

To sú emócie, keď sa otáča zápas! Slovan si siahol na dno síl. Divákom bolo chlapcov v posledných minútach až ľúto. Dodali hráčom v závere množstvo síl. Posledných 6 minút Slovan dohrával na štyroch bekov.

Ivan Švarný po prvej tretine odstúpil, keďže hral so sebazaprením a s opichaným chrbtom, Kundrátek mal problémy s rukou a Starosta dostal osobný desaťminútový trest. Eufória z víťazstva tak dala zabudnúť na úvodnú tretinu. 
"Hrozný začiatok. Možno sme nezačali zle po hernej stránke, ale urobili sme veľkú hrúbku a dostali gól. Trošku nás to zrazilo dole. Celkovo bola prvá tretina z našej strany hrozná. Od druhej nastúpil na ľad iný tím, vynútili sme si presilovky a konečne nám to padlo. V kabíne dusno nebolo, ale museli sme si vydiskutovať niekoľko vecí. Keď tu hrá Kazaň, tak makáme, ideme do nich, pretože máme pred nimi rešpekt. Dnes sme si mysleli, že Lade dáme dva góly a bude po zápase. Ale v tejto lige nehrá zlý súper, čo nám aj ukázali. Tri body boli pre nás veľmi dôležité, som rád, že sme ich vybojovali. Keby sme prehrali, tak body s Kazaňou nemajú význam," povedal nám po stretnutí Václav Nedorost.
Na trip sa tak pôjde v dobrej nálade. "Určite. Čakajú nás najlepšie tímy súťaže, musíme byť pokorní a môžeme iba získať."

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar