Vrcholí dražba vianočných dresov

Na stránkach www.hcslovan.sk a www.hokejportal.net vrcholí dražba špeciálnej limitovanej edície vianočných dresov.


Hokejisti Slovana odohrali v pre nich netradičnej červenej farbe dresov štedrovečerný domáci zápas proti Nižnekamsku. A aj keď k tomu, aby tieto dresy boli “šťastnými”, napokon chýbalo sto sekúnd, medzi fanúšikmi a zberateľmi bol od momentu ich predstavenia veľký záujem.
Do dražby preto dáva HC SLOVAN Bratislava kompletnú sadu 21 autentických hraných dresov, vrátane dresov strelcov gólov Roka Tičara (24), Tomáša Netíka (71), Laca Nagyho (27), či Tomáša Surového (43). Vyvolávacia cena každého dresu je stanovená na € 50,-.

Výťažok z tejto dražby dresov poputuje na podporu materiálneho vybavenia pre deti v slovanistických prípravkách. Dá sa teda povedať, že vianočné dresy pomôžu nakúpiť nové dresy pre nádeje bratislavského a slovenského hokeja. Možno v nich budú onedlho korčuľovať nový Godla, Petráš, či Bačík, všetko bronzoví medailisti z nedávnych juniorskych MS v Kanade. 

Aukcia vianočných dresov začína v utorok 13. januára podvečer a potrvá do soboty 24. januára 19:00 h súbežne na stránkach www.hcslovan.sk a tiež www.hokejportal.net. Vrcholiť bude zrejme práve v posledný deň medzi 19:00 - 21:00 h, kedy sa bude rozhodovať o konečných cenách a tiež majiteľoch cenných dresov. 

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar