Starší žiaci so striebrom z finálového turnaja v Martine

Starším žiakom sa nepodarilo obhájiť vlaňajší titul, z finálového turnaja v Martine si napokon odviezli strieborné medaily.


Zverenci trénerov Michala Hreusa a Michala Macha si žiaľ na rozhodujúcom turnaji sezóny "nepotykali" s koncovkou a efektivitou. Každého zo súperov strelecky doslova zbombardovali (Košice 48:28, Martin 42:29, Zvolen 57:15!), výsledkom však bolo len jedno víťazstvo a celkový počet chudobné 4 góly v troch zápasoch. Pravdou je, že zvyšné  tri mužstvá vytiahli na finálový turnaj brankárov, ktorí väčšinu sezóny chytali vo vyššej kategórii kadetov, a to sa ukázal pre našich ôsmakov ako príliš tvrdý oriešok.Napokon 4 body stačili "belasým" na celkové 2. miesto a z Martina si tak odvážajú strieborné medaily, čo je v tejto chvíli po kadetoch druhý najlepší konečný výsledok našej mládeže v končiacej sa sezóne 2017/18.Výsledky:HC Košice - HC SLOVAN Bratislava 3:1 (0:0, 2:0, 1:1). Gól: Hamer
HC SLOVAN Bratislava - MHA Martin 2:0 (1:0, 1:0, 0:0). Góly: Patzelt, Ožvald
HC SLOVAN Bratislava - HKM Zvolen 1:2sn (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1). Gól: OndrišKonečná tabuľlka finále MSR SŽ 8. tried:1. HC Košice 9 b.
2. HC SLOVAN Bratislava 4 b.
3. MHA Martin 3 b.
4. HKM Zvolen 2 b.

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar