Starostov nešťastný teč

Prehrávali sme 0:2 a opäť sme sa dokázali vyzdvihnúť a vyrovnať. Zrazu v najväčšom tlaku prišiel nešťastne tečovaný gól hostí a je tu ďalšia prehra.

"Bol to gól tečovaný odo mňa," priznal sa Tomáš Starosta k situácii pri víťaznom góle súpera. "Išla tam prihrávka pred bránku, snažil som sa tomu zabrániť a bohužiaľ ma to smolne trafilo a skončilo to tam. Každý jeden bod, ktorý stratíme, nám bude chýbať. Ale stále je dosť zápasov, aby sme to dobehli. Len musíme niečo urobiť, aby sme to prelomili a naladili sa na víťaznú vlnu."
To sú slová, ktoré počúvame v ostatnom období veľmi často a sme na ne zvyknutí aj z minulej sezóny. Čo to znamená "niečo urobiť"? "Ja neviem. Ak viete, poraďte! Dokázali sme, že hokej hrať vieme. Aj keď prehrávame, tak to dotiahneme, ale stále je to potom to isté. Stane sa to, čo sa stane a zápas prehráme. Komplikujeme si to, chceme to hrať na veľa nahrávok, musíme to zjednodušiť.  Chceme dávať pekné góly, no musíme začať od jednoduchosti. Alebo to tam dotlačiť aj s brankárom..."

Časopis Powerplay

05/2024:

V najnovšom čísle POWERPLAY 05 sa dočítate:

  • Profil Denisa Godlu: Minister obrany z kráľovského mesta
  • Predstavujeme: Európska premiéra Patricka Holwaya
  • Rozhovor s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom
  • Pamätné momenty z histórie Slovana: Počas výluky priali hviezdy Slovanu
  • Slovanisti vo svete: Rok Tičar